Ano, Loft je opravdu otevřený prostor s velkými okny, odhaleným stropem z železných nosníků a cihlových kleneb. A je to taky restaurace hotelu City.City (rozuměj city jako město a city v něm).
Tady vždycky byla kovárna! Křižovaly ji dvě cesty, formanská a saská. Kousek od Malé Skály, jen pár desítek metrů od zříceniny hradu Frýdštejn, opravili bratři Cidlinští ruinu z roku 1835, která je teď jednou z nejvyhledávanějších restaurací v tomto kraji.
Adamova barmanská cesta začala doma v Třebíči na hotelovce, pokračovala přes Prahu v Itálii a Irsku, aby pak v Praze pracoval v Black Angels. Do rodného města se vrátil a všechno co se ve světě naučil, přetavil do svého podniku na autobusovém nádraží.
Vojenská zotavovna Hit lehla popelem, aby tady vyrostl jeden z nejhitovějších designových hotelů. Je plný skla, kamene, lokálního dřeva, kůží a hlavně nadšení. Z Horní Bečvy na konci světa se rázem stalo vyhlášené relaxační místo – díky báječnému wellness a stejně dobré kuchyni.
Martin Klouda řediteloval velkým masokombinátům, rozjížděl staření vepřového masa u nás a po letech si otevřel se svou ženou Zuzanou vlastní provoz. Maso Klouda dodává pro skvělé podniky, od streetfoodu po fine dining.
I fine dining jde dělat za dostupné peníze. A to i v gastronomicky nepolíbených Strakonicích, kde to rozjela restaurace Sůl a řepa.
Vesnická hospoda tu byla už v roce 1872. Vyhlášená je dodnes, přes deset let jako Angusfarm. Nejde jen o famózní steaky, tataráky, jejichž mistrovství republiky se tu každoročně koná, nebo pečené či dušené hovězí z plemene angus.
Již staří Římané nazývali Tusculum místem klidu a pohody a přesně o tohle se snaží v Karlových Varech tým s šéfkuchařem Pavlem Provázkem v restaurantu Tusculum. Podnik si zakládá na skvělém servisu a originálních jídlech.
Ve sklepě tu vaří chmelový mok První občanský pivovar v Chomutově – Karásek a Stülpner, ale Restaurant & Cafe Republika má také skvělou vinnou kartu. Hosta se tu snaží potěšit během celého stolování.
Kamarádi Karel Šimůnek a Petr Hajný vystřídali tolik špičkových restaurací, až si na „stará kolena“ otevřeli svůj podnik, kde chtějí lidi rozmazlovat tak, aby se k nim zas a znova vraceli.
Malá nekuřácká restaurace v blízkosti centra Pardubic nabízí vybraná jídla z domácí i zahraniční kuchyně, široký nápojový a vinný lístek. V restauraci myslí také na nejmenší hosty, pro které je na zahrádce připraven dětský koutek.
Restaurace se nachází v objektu bývalé městské šatlavy. Ve vlastní restauraci je 40 míst, dále 20 míst v původních vězeňských kobkách a 50 míst v zimní zahradě s okouzlujícím výhledem na Žižkovy sady.
Kuchyň je naším jevištěm. Posaďte se a nechte se unést skvělým gastronomickým a vizuálním představením.
Grilovaná kolena, kuřecí křidélka, vepřová žebírka jsou zde běžnou součástí každého posezení. Děláme gastronomii tak, aby ji host mohl vnímat celou škálou pocitů, vjemů a aby uspokojila maximálně jeho potřeby.
Má příspěvek časově omezenou dobu trvání?