Tým kuchařů a cukrářů pod vedením šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka připravuje dvě degustační menu složená ze sedmi chodů doplněná sedmi amuse-bouche. Představuje v nich pokrmy tradiční české kuchyně připravované podle tradičních českých receptů a moderních kuchařských postupů.
Hosté mohou sledovat vaření podle mistrovsky vypracovaných postupů z bezprostřední blízkosti. Chody se pravidelně obměňují podle aktuální nabídky drobných českých pěstitelů a bio farem. Na požádání šéfkuchař rád připraví také zkrácené menu anebo menu podle individuálních dietetických požadavků. Tým sommelierů pod vedením Kláry Kollárové denně sestavuje vinná menu, která se dokonale snoubí s jednotlivými chody.
Vybrané pokrmy doprovázené párováním vín můžete ochutnat také v polední nabídce vždy v úterý, středu a čtvrtek. Restaurace pravidelně každoročně obhajuje michelinskou hvězdičku, stalo se tak i roku 2021.