Za projektem stojí skupina Premier Group, stejně jako za restaurací Grand Cru Restaurant a karlínským Pohostincem Karlín. Členem skupiny je významný hráč na trhu s víny a destiláty, společnost Premier Wines & Spirits. Pro restauraci je výhradním dodavatelem lihovin, destilátů, vín a nealkoholických nápojů i vlastních značek jako Baron Hildprandt. O autentickou a neopakovatelnou chuť jídel se stará šéfkuchař Alan Dlugopolský. Zákazníci ho mohou spatřit v otevřené kuchyni uprostřed restaurace.
Vedle tradičních českých pokrmů tu nabízí „pravé“ americké steaky ze stařeného masa. USDA certifikace garantuje nejvyšší kvalitu dostupného hovězího masa z USA, které na svůj okamžik čeká ve speciální lednici na suché zrání a je vystaveno pohledům hostů. Milovníci vín tu mají možnost ochutnat vynikající vína od vinařů z Česka, Slovenska, ale i vyhlášených vinařství ze zbytku Evropy. Restaurace získala prestižní ocenění v podobě Zlatého lva pro sezónu 2020.