Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si
aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte
aktuální akce v regionu Zlínský kraj nebo navštivte
Gastronomické akce v celé ČR.
Mečoun je raritou v nabídce restaurací. Přijďte ochutnat tuto zajímavou rybu a zahájit grilovací sezónu na vyhlášené Grilovací terase u wellness hotelu Horal ve Velkých Karlovicích.
Zhlédněte filetování mečouna v podání odborníka společnosti Makro Kamila Kneslíka a s komentářem Milana Nepustila. Speciality z dvoou 30-tikilogramových ryb přímo na místě připraví šéfkuchař hotelu Horal Jaroslav Orság.
V nabídce bude: Předkrmy: Uzený mečoun na kedlubnovém carpacciu Tatarák z mečouna s ovčím sýrem. Hlavní chody: Filet z mečouna na hráškovo-mátovém pyré s citrusovou redukcí. Filet z mečouna s rebarborovým máslem a salátem z řapíkatého celeru. Filet z mečouna na chřestovém ragů s pečenou bagetou. Filet z mečouna s jemnou koprovou omáčkou a gratinovanými brambory s brynzou.
Ukázky filetování mečounů se uskuteční v 11 a 13:30 hodin. Speciality budou nabízeny do 17 hodin.