Úvod > Aktuality > Na Bosch Fresh Festivalu v Praze čekají thajské speciality, ale i soutěž o letenku do Bangkoku
Na Bosch Fresh Festivalu v Praze čekají thajské speciality, ale i soutěž o letenku do Bangkoku
">
Gurmánská turistika

Na Bosch Fresh Festivalu v Praze čekají thajské speciality, ale i soutěž o letenku do Bangkoku

  • Vydáno19. června 2016
Kulinářský Bosch Fresh Festival, láká nejen na klasickou nebo extrémní gastronomii, ale každý rok přináší účastníkům zajímavé novinky. Na největší gurmánský festival, který proběhne ve dnech 25. – 26. června také v Praze pozvali pořadatelé společně s Thajskou ambasádou v České republice Chumpola Jangpraie, šéfkuchaře bangkokské restaurace Siam Wisdom, který je uznáván světovými gurmánskými odborníky a bude na festivalu připravovat tradiční thajské speciality.
V rámci programu Bosch Fresh Festivalu, který se bude konat příští víkend v parku na Vítkově, vystoupí Chumpol Jangpraie se svojí show na Bosch workshop stage i Bosch cooking stage. Na festivalu nebude chybět ani stánek Thajské turistické centrály, jejímž posláním je poskytovat turistické informace a propagovat Thajsko. Návštěvníci se tak mohou na festivalu dozvědět informace o cestování po Thajsku, místních zvyklostech, ale i gurmánských zážitcích.
 

Soutěž o letenku a pobyt v Thajsku

Nejlepší kuchař BankokuVe spolupráci s Thajskou ambasádou v ČR proběhne v rámci Bosch Fresh Festivalu také soutěž. Hlavní výherce si odnese letenku pro jednu osobu do Bangkoku s Thai Airlines a druhý výherce získá pobyt v Thajsku pro dvě osoby (bez letenky). Soutěž bude probíhat přímo na festivalu během vystoupení Chumpola Jangpraie na hlavní cooking stage a to v sobotu i neděli.  Zúčastnit se může každý! Stačí přijít na festival k pódiu v době Thajské cooking show, znát odpovědi na snadné otázky týkající se Thajského království, přihlásit se a být vybrán.

Kromě letenek nebo pobytu čeká šťastlivce také možnost uvařit si thajské menu na Bosch cooking stage společně s Chumpolem Jangpraiem. Je to opravdový mistr svého oboru, který se vaření věnuje už od svých 13 let a v roce 2003 ho zvolil mezinárodní gurmánský magazín Saveur "Nejlepším mladým šéfkuchařem v Bangkoku".