Tým barmanů z Becher´s Baru se snaží oživit českou tradici míchaných nápojů. Pro ukázku si vybrali koktejl Lady Scarlet (gin, dry vermouth, cointreau, monin bitter, lime syrup), se kterým zvítězil pan Jaroslav Krátký na mistrovství světa v Tokiu v roce 1996.
Z jídelního lístku si jistě vyberete nejednu z gastronomických specialit, ke které vám místní sommeliéři doporučí víno z rozsáhlé hotelové vinotéky nebo barmani umíchají koktejl na vaše přání. Příjemnou zábavu dotváří každodenně od 21 hodin živá hudba, při které můžete protančit celou noc až do časných ranních hodin.
Noční bar Grandhotelu Pupp, zařízený ve stylu klasických staroanglických barů z počátku 20. století, se vám otevírá denně od 19:00 hod. Gurmánské speciality doprovází pestrý výběr koktejlů, piva a rozsáhlý vinný lístek. Noční návštěvu Grandhotelu Pupp může zpestřit také návštěva kasina.