Úvod > Co chcete dělat? > Eatmeat
Gurmánská turistika

Eatmeat

Bistro zdobí červená kráva na černých kachličkách a modré prase na bílých. Ty největší krásy tady ale pánové dávají na talíř, respektive na tácy. Do burgerů tým kolem Michala Španěla láduje vyzrálé maso z farmy Klokočov.
Hovězí krk je mletý v poměru 80:20 a burgery si drží perfektní šťávu. Párky na hot dogy jsou z raškovického řeznictví U Bobra, už to je punc kvality. Od nich berou i pastrami, které je na 21 dní uložené do silného láku, pak je vařené a dozpracované kouřem. Podobná drbačka je s BBQ slaninou, kde se vepřový bůček natřikrát udí, jedině tak se z něj dá udělat dokonalá slaninová majonéza.

Provozovatel

Eatmeat

Poštovní 29
702 00 Ostrava
Tel.:
+420 732 558 444
Email:
street@eatmeat.cz
WWW:
https://eatmeat.cz/
GPS:
49,837797 18,288901
 
 

Časová náročnost

1,5 hodiny