Bistro zdobí červená kráva na černých kachličkách a modré prase na bílých. Ty největší krásy tady ale pánové dávají na talíř, respektive na tácy. Do burgerů tým kolem Michala Španěla láduje vyzrálé maso z farmy Klokočov.
Hovězí krk je mletý v poměru 80:20 a burgery si drží perfektní šťávu. Párky na hot dogy jsou z raškovického řeznictví U Bobra, už to je punc kvality. Od nich berou i pastrami, které je na 21 dní uložené do silného láku, pak je vařené a dozpracované kouřem. Podobná drbačka je s BBQ slaninou, kde se vepřový bůček natřikrát udí, jedině tak se z něj dá udělat dokonalá slaninová majonéza.
Poznejte tajemství dokonalých burgerů, pastrami a BBQ slaniny v Eatmeat Bistro, kde prémiové maso dostává nový rozměr.
Eatmeat Bistro zdobí červená kráva na černých kachličkách a modré prase na bílých.
V burgerách používají vyzrálé maso z farmy Klokočov.
Mletý hovězí krk je v poměru 80:20.
Párky na hot dogy se kupují z raškovického řeznictví U Bobra.
Pastrami je nejprve uložené na 21 dní do silného láku, poté vařené a dozpracované kouřem.
BBQ slanina se udí natřikrát, aby se z ní dala udělat dokonalá slaninová majonéza.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.