!

Upozornění: Vzhledem k aktuálním vládním opatřením jsou akce a provoz turistických cílů výrazně omezeny. Doporučujeme před vlastní návštěvou ověření u organizátora.

Úvod > Co chcete dělat? > Divoký Bistro
Gurmánská turistika

Divoký Bistro

Francouzský kuchař Cyril Sauvage se v Nebespánu zamiloval hned ve dveřích do cukrářky Jitky. Tu do Prahy pak přetáhl Roman Paulus, Cyril šel vařit do SoHo. Po dvou letech se už jako manželé Sauvage, tedy divocí, vrátili na Šumavu.
Strýček Áda jim ve svém kempu v Úbislavi, na místě, kde mezi chatkami pobíhají kozy, nabídl k provozování kiosek. Tam se teď sjíždějí foodies z celé země. Sakra divoký bistro, jež má na menu karamelový bůček, francouzský tatarák, chèvre chaud, Buddha bowl, žabí stehýnka a další krásy doprovázené Jitčinými sladkými poklady, jako je třeba variace na crème brûlée nebo megačokoládový dort.
Zobrazit více
Naposledy změněno: 26. 8. 2020
16.1.
17.1.
Zadovská 30

Zadovská 30

Stachy, Jižní Čechy
28.12.
1.1.
Zimní prohlídky hradu Kašperk

Zimní prohlídky hradu Kašperk

Kašperské Hory, Šumava
27.2.
28.2.
Šumavský skimaraton na Kvildě

Šumavský skimaraton na Kvildě

Kvilda, Jižní Čechy
5.12.
Nebíčko a peklíčko na Rabí

Nebíčko a peklíčko na Rabí

Rabí, Šumava