Úvod > Co chcete dělat? > Divoký Bistro

Divoký Bistro

Gurmánská turistika
Francouzský kuchař Cyril Sauvage se v Nebespánu zamiloval hned ve dveřích do cukrářky Jitky. Tu do Prahy pak přetáhl Roman Paulus, Cyril šel vařit do SoHo. Po dvou letech se už jako manželé Sauvage, tedy divocí, vrátili na Šumavu.
Strýček Áda jim ve svém kempu v Úbislavi, na místě, kde mezi chatkami pobíhají kozy, nabídl k provozování kiosek. Tam se teď sjíždějí foodies z celé země. Sakra divoký bistro, jež má na menu karamelový bůček, francouzský tatarák, chèvre chaud, Buddha bowl, žabí stehýnka a další krásy doprovázené Jitčinými sladkými poklady, jako je třeba variace na crème brûlée nebo megačokoládový dort.
Celý popis
Naposledy změněno: 26. 8. 2020