Restaurace Grand Cru sídlí v barokním domečku s dvorem jen pár kroků od pražského Petrského náměstí. Díky pestrosti menu se Grand Cru řadí mezi restaurace s mezinárodní kuchyní.
Menu restaurace, která se nachází na
Praze 1, je
pravidelně obměňováno, avšak
vyhlášený Holub z Anjou vždy
zůstává. Pokrmy jsou zásadně připravovány z
čerstvých a kvalitních českých i zahraničních surovin. Krom
pestré nabídky vín, o kterou se stará
sommerlier Jakub Čebiš, je v baru k dostání i
široký výběr destilátů.
Restaurace pořádá také
různé tematické degustační večeře ve spolupráci s
vyhlášenými vinařskými domy.
K 24.2.2019 končí v restauraci Grand Cru šéfkuchař Jan Punčochář, nový team šéfkuchařů je Svatopluk Hemmer a Saša Pavlovič.