Bistrot de Papa v obci Horní Dubenky na Vysočině je skvělé místo uprostřed českého venkova.
Celý areál je rekonstruované hospodářství přímo na břehu rybníka, po kterém se klidně můžete projíždět na pramici a děti si pohrají na dvorku s králíčky. Právě tady se usadil se svou rodinou sympatický francouzský kuchař a cukrář Rémi Decroix. Za jeho klasickou francouzskou kuchyní se sjíždějí hosté ze všech koutů republiky.
Menu tvoří pár jídel, která se často mění. I když stálice jako je cibulačka a crème brûlée najdete na menu téměř vždy. Na webových stránkách restaurace ovšem jídelní lístek nehledejte.
Majitelé Eva a Rémi Decroix jsou přesvědčeni, že lepší je nechat se překvapit na místě. „Pokud si člověk jídlo vybere už doma, ztrácí to kouzlo.“ Restaurace má otevřeno od čtvrtka do neděle a bez předchozí rezervace je šance na místo mizivá. Využít můžete i lákavé nabídky ubytování v krásném podkrovním apartmá statku s úžasnou domáckou atmosférou.
Restaurace získala prestižní ocenění v podobě Zlatého lva pro sezónu 2020.
Objevte kouzlo francouzské kuchyně v Bistrot de Papa v Horních Dubenkách na Vysočině. Užijte si jídlo a pohostinnost v historickém hospodářství.
Bistrot de Papa se nachází v obci Horní Dubenky na Vysočině.
Areál nabízí rekonstruované hospodářství s rybníkem, kde se můžete projíždět na pramici a děti si mohou hrát s králíčky.
Majitelem a hlavním kuchařem je francouzský kuchař a cukrář Rémi Decroix.
Bistrot de Papa nabízí klasickou francouzskou kuchyni.
Ano, cibulačka a crème brûlée jsou jídla, která najdete na menu téměř vždy.
Ne, jídelní lístek není dostupný na internetu, majitelé preferují, aby si hosté vybrali jídlo až na místě.
Restaurace je otevřená od čtvrtka do neděle.
Ano, bez předchozí rezervace je šance na získání místa velmi malá.
Restaurace získala Zlatého lva pro sezónu 2020.
Ano, restaurace nabízí ubytování v podkrovním apartmá statku s domáckou atmosférou.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.