Tenhle podnik chcete mít u sebe v ulici, fakt! Není thajský, jak si mnozí myslí. Dámský gang okolo Gabriely Rudolfsson a Lucie Poledníčkové připravuje jedno asijské jídlo denně – a ano, nejvíc tady opravdu frčí pad thai a tom yum polévka, ale každý den mají druhé „normální“ jídlo,
třeba kuřecí stehno na medu, hrášku a smetaně. Všichni tady milují zelný salát nebo libový hoisin bůček. Hitovkami jsou i vepřové ramínko na cideru a jablkách a hovězí hrudí na Bloody Mary s bramborovo-křenovou kaší. Byla to vlastně náhoda, že Gábina otevřela své rohové bistro v Žabinách, v místě, kde vyrůstala. Dřív se tu prodávaly látky a dnes sem každý všední den na oběd na stojáka přichází spousta nedočkavců. Hádáte správně, přiznejme si to na rovinu, především lačných chlapů.
Bistro Red Piranha v Žabinách nabízí jedinečné gastronomické zážitky s denním výběrem asijských a českých pokrmů.
Bistro Red Piranha není thajský podnik, jak si mnozí myslí, ale nabízí jeden asijský pokrm denně spolu s dalším „normálním“ jídlem.
Mezi hitovky patří pad thai, tom yum polévka, kuřecí stehno na medu, zelný salát a hoisin bůček.
Text nespecifikuje možnosti pro vegetariány, hlavně se zmiňuje o jídlách obsahující masa.
Bylo to kvůli náhodě, že majitelka Gabriela otevřela bistro právě v místě, kde vyrůstala.
Bistro každý všední den přitahuje mnoho nedočkavých návštěvníků, převážně mužů, kteří zde obědvají na stojáka.
Nabízí vepřové ramínko na cideru a jablkách a hovězí hrudí na Bloody Mary s bramborovo-křenovou kaší.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.