Řeznictví se všemi druhy masa z lokálních farem na jednom místě, přímo v Brně a v Praze. Mikrofarma má vlastní zrárnu hovězího, čtyři kamenné prodejny, tři bistra i e-shop s rozvozem.
Už žádné složité objíždění trhů – v řeznictví Mikrofarma je denně k dispozici
široký sortiment masa z lokálních farem.
Hovězí zraje v Mikrofarmě ve visu 3-5 týdnů.
Vepřové maso máme z farmářských vepříků, jehněčí z eko chovu v
jižních Čechách, čerstvá
kuřata z volného chovu. Nechybí
králíci a výrobky z nich, sezóně zvěřina a řemeslné
uzeniny. Dodají vám i recepty a k masu nabídnou vhodné víno, zajímavé
sýry, nestříkanou
zeleninu a kváskové
pečivo.
Maso odebírají jen od
místních zemědělců, kteří zvířatům zajišťují dobré podmínky. K masu přibalují
rodokmen. Na každém kousku najdete informaci o způsobu chovu, době zrání a všem dalším, co by vás mohlo zajímat.
Máte málo času?
Objednejte si po telefonu nebo 24 hodin denně
online. Maso a suroviny nachystáme na prodejně anebo v Brně i odvezeme, kam potřebujete.
- Brno, Zelný trh 10 • řeznictví a bistro • Po-Ne • t: +420 777 785 848
- Brno, Moravské nám. 4 • bistro • Po-Ne • t: +420 777 100 595
- Brno, Selská 81 • řeznictví • St-So • t: +420 777 100 383
- Praha, nám. Jiřího z Poděbrad 9 • řeznictví a bistro • Po-Ne • t: +420 226 228 188