Úvod > Aktuality > Ve škole vaření Pražského kulinářského institutu se naučíte opravdu vařit
Zážitky

Ve škole vaření Pražského kulinářského institutu se naučíte opravdu vařit

  • Vydáno19. září 2010
Tým vynikajících lektorů, široká nabídka kurzů, která dnes zahrnuje českou tradici včetně zabijačky, ale i nejrůznější světové kuchyně a profesionální vedení kurzů, ve kterých si všichni posluchači vše vyzkoušejí vlastníma rukama, vše sami připravují a na závěr i ochutnají – to vše je Pražský kulinářský institut!

V současnosti poskytuje Pražský kulinářský institut téměř 150 tématických kurzů. Kurzy lze takzvaně ušít na míru. V škole vaření Pražského kulinářského institutu pravidelně učí přední český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, držitel michelinské hvězdičky a majitel proslulé restaurace v Německu Pavel Pospíšil a další a další. Seznam velkých jmen je téměř nekonečný. A je téměř k neuvěření, že Pražský kulinářský institut má za sebou teprve necelé  tři roky činnosti v pražském Suchdole.

Neváhejte! Mistři domácí i světové gastronomie vás tu povedou taji kuchařského umění . Neváhejte a nahlédněte pod pokličku předních českých i zahraničních šéfkuchařů!

Více informací:


Pražský kulinářský institut je střediskem, které nabízí profesionálům i laickým milovníkům dobré a kvalitní gastronomie kurzy vaření. U zrodu Pražského kulinářského institutu v lednu 2008 stála mimo jiné velká tradice z dob první republiky. Samozřejmostí jsou také kurzy "šité na míru". Poptávka si vyžádala i zavedení kurzů "absolutních začátků" vaření, a velké popularitě se také začíná těšit Letní škola vaření, zaměřená právě na začínající kuchaře.
Staňte se mistry kuchyně za pomoci Pražského kulinářského institutu

Staňte se mistry kuchyně za pomoci Pražského kulinářského institutu

Pražský kulinářský institut je střediskem, které nabízí profesionálům i laickým milovníkům dobré a kvalitní gastronomie kurzy vaření "šité na míru". U zrodu Pražského kulinářského institutu stála mimo jiné velká tradice z dob první republiky.