Úvod > Aktuality > V Muzeu gastronomie Praha se dozvíte jak se připravují masopustní speciality
V Muzeu gastronomie Praha se dozvíte jak se připravují masopustní speciality
"> "> ">
Gurmánská turistika

V Muzeu gastronomie Praha se dozvíte jak se připravují masopustní speciality

  • Vydáno2. února 2015
Pokud vás láká gastronomie i poznání, můžete navštívit Muzeum gastronomie v Praze. Přijďte si prohlédnout unikátní muzeum a dozvíte se, jak to bylo v pravěku s ohněm, ve starověku s pivem a ve středověku s vidličkou.
Na víkendy si pro vás Muzeum gastronomie Praha připravilo komentovanou prohlídku s malou ochutnávkou. Komentované prohlídky se konají každou sobotu, lichý týden pro děti, sudý týden pro dospělé. Vstupné zůstává základní bez příplatku, minimální počet osob je 5, maximální 20. Začátek vždy od 14:30. Místa si můžete zamluvit telefonicky na čísle +420 273 130 533 nebo mailem na info@muzeumgastronomie.cz.

Pokud se chcete naučit připravovat klasická česká jídla nebo máte přátele ze zahraničí, kteří se chtějí naučit vařit knedlíky či upéct bábovku, pořádají tu i lekce vaření!  V případě zájmu kontaktujte muzeum elektronicky nebo telefonicky na + 420 273 130 533 a domluvte si s námi vhodný termín.

Muzeum gastronomie myslí i na seniory a připravilo pro ně speciální zimní nabídku. Cena vstupného pro seniora jednotlivce je 140 Kč/osoba, ale už od 3 osob je to pouze 90 kč/osoba pro předem objednané skupiny nad 10 osob je pak cena 80 Kč/os. Od 20 osob a výše s odborným komentářem v ceně. Cena odborného komentáře je 390 Kč pro menší skupinu než 20 osob.