Restaurace na Krétě slaví 7. narozeniny a my vás tímto opět po roce srdečně zveme na luxusní pětichodové degustační menu s hlavním chodem wagyu!
6. prosince od 18 hodin bychom vám chtěli předvést to nejlepší, co umíme! Náš tým v čele s kreativní šéfkou – finalistkou soutěže Masterchef Jitkou Veselou si pro vás připravil:
- luxusní pětichodové degustační menu
- welcome drink
- vinné párování s Alešem Dražanem
- saxofonistku
Rezervace jsou omezené kapacitou naší restaurace, proto si svá místa rezervujte co nejdříve na telefonu 603 175 849 nebo na emailu info@restauracenakrete.czDEGUSTAČNÍ MENU:Welcome drink: Les Sorbieres Escot Rosé 2022
Předkrm 1: křepelčí vejce, pěna z pražské šunky, kyselý lák, olej z hráškových výhonků, hráškové výhonky
Předkrm 2: pečený topinambur, topinamburová pěna s citrusy a citronovou trávou, strouhanka z piniových oříšků
Předkrm 3: mušle Svatého Jakuba, hráškové pyré se zázvorem, mozzarella burrata, guanciale
Hlavní chod: wagyu, demi glace, petrželové pyré, restovaná hlíva královská
Dezert: Mon Cheri – hořká čokoláda, višně, griotka
Cena na osobu je 1 600 Kč.
Přijďte s námi prožít výjimečný večer, na kterém nám moc záleží, a proto si na něm dáváme obzvlášť záležet!