Úvod > Co chcete dělat? > Zážitky > Jako Aleš Valenta v Acrobat Parku Štíty
Zážitky

Jako Aleš Valenta v Acrobat Parku Štíty

Acrobat Park je jedním z největších a nejmodernějších světových letních tréninkových areálů pro freestyle ski a snowboard (skoky do vody), pro profesionály i pro naprosté amatéry! Stálý profesionální trenér, který vám pomůže se základy lyžařského a snowboardového skákání, je k dispozici po celý den.
Máte rádi aktivní dovolenou? V Acrobat Parku najdete vše pro milovníky aktivního využití volného času, a to v průběhu celého roku! Nabízíme 3 můstky s 6 různými úhly výletu a výškou hrany od vody. Z nejmenšího můstku můžete létat až 15 m do dálky a z největšího až 27 m ve výšce od 2 do 15 metrů.

Vodní hladina je změkčována vzduchovým systémem, který zmírňuje dopad. Dále jsou k dispozici 2 typy railů. Bedna a Áčko. Také 2 profi trampolíny, které jsou pro větší bezpečnost zapuštěné do země. V areálu máme i hřiště pro plážový volejbal nebo plážový fotbal a pétanque. Kompletní půjčovna snowboardového a lyžařského vybavení je samozřejmostí.

Penzion Acrobat Parku neslouží pouze jako ubytovací kapacita pro sportovce, kteří zde trénují, ale také pro milovníky aktivního využití volného času a to v průběhu celého roku!

Provozovatel

Acrobat Park Štíty o.p.s.

U Parku 349
789 99 Štíty
Tel.:
+420 583 440 117
Tel.:
+420 737 189 351
Email:
info@acrobatpark.com
WWW:
www.acrobatpark.com
GPS:
49,961581 16,759523
 
Region:
Olomoucký kraj
Oblast:
Jeseníky
Město:
Štíty
Tipy na výlet:
Štíty a okolí
 

Časová náročnost

2,0 hodiny

 
 

Jeřáb 1003 – závody horských kol

Jedná se o závody horských kol. Hlavní závod na 35 km a 70 km se jede v okolí vrcholu Jeřáb na Hanušovické vrchovině – start z parkoviště naproti obecnímu úřadu, cíl na fotbalovém hřišti.
Červená Voda, Pardubický kraj

DogFest Zábřeh 2024

Hudební večer pro celou rodinu. Živá hudba, posezení, skvělé občerstvení a pivo.
Zábřeh, Olomoucký kraj

Ve stínu Fudži

Výstava obrazů Ve stínu Fudži přináší návštěvníkům díla, která zachycují kulturu, mytologii a historii Japonska.
Zábřeh, Olomoucký kraj

Jedovaté rostliny

Výstava návštěvníkům přiblíží jedovaté druhy rostlin, s nimiž se mohou ve svém okolí setkat, ať už v přírodě, ve veřejné zeleni, nebo v zahradách.
Zábřeh, Olomoucký kraj

Václav Hollar – Fauna a flóra

Václav Hollar (1607 Praha – 1677 Londýn), věhlasný rytec a kreslíř 17. století, svou tvorbou přispěl k rozvoji techniky rytí i leptání do mědi a jako jeden z mála Čechů své doby ovlivnil výtvarné umění v evropském kontextu.
Zábřeh, Olomoucký kraj

Gabriela Beňačková & orchestr Severočeského divadla opery a baletu v Ústí nad Labem

Koncert světově proslulé operní pěvkyně Gabriely Beňačková (ambasador Roku české hudby) s orchestrem Severočeského divadla opery a baletu, Ústí nad Labem.
Lanškroun, Pardubický kraj

Michal Hrůza & Kapela Hrůzy

Michal Hrůza, stálice české hudební scény a autor mnoha hitů, vystoupí se svojí kapelou u nás v LArtu!
Lanškroun, Pardubický kraj

Divadlo Ungelt – Příběh ze zoo

Když nemáte vztah k lidem, měli byste někde začít. Třeba na lavičce v Central Parku po cestě ze zoo… Sugestivní dílo génia amerického dramatu.
Lanškroun, Pardubický kraj

Pohoda u akrobatických můstků ve Štítech u Šumperka

O terénech pro horská kola, které máme v okolí Acrobat Parku a Štítů, není třeba pochybovat! Užijte si trasy oblíbeného a velmi kvalitního cyklomaratonu Rampušák – vládce Orlických hor, pořádaného každoročně ve Štítech!
Štíty, Olomoucký kraj

Přírodní park Březná u Štítů

Přírodní parku se rozkládá v Drozdovské vrchovině, částečně zasahuje také do Zborovské vrchoviny, Rovenské pahorkatiny a Maletínské vrchoviny. Oblast je známá tím, že zde jaře zde kvetou tisíce bledulí jarních.
Štíty, Olomoucký kraj

Po hřbetě Zábřežské vrchoviny

Vydejte se pěšky či na kole z Lanškrouna k rozhledně Lázek (714 m n.m.) a za dalekými rozhledy na panorama Jeseníků a Kralického Sněžníku na vrch Gansberg.
Lanškroun, Pardubický kraj

Rozhledna Lázek u Lanškrouna

Rozhledna uzavřena.
Cotkytle, Pardubický kraj

Lyžařský areál Zborov Háječek

Lyžařský areál se nachází ve vesničce Zborov nedaleko Šumperka. K dispozici jsou dva vleky, umělé osvětlení pro noční lyžování a samozřejmostí je umělé zasněžování. Délka sjezdovky je 480 metrů.
Zborov, Olomoucký kraj

Nadhledna na vrchu Háječek – rozhledna Svébohov

Nadhledna Háječek u obce Svébohov je vysoká 30 metrů a z ochozu ve výšce 26,9 m nad zemí je krásný rozhled na hřbety a vrcholy Hrubého a Nízkého Jeseníku, Orlické hory a Drahanskou i Zábřežskou vrchovinu.
Zborov, Olomoucký kraj

Fit resort Buková hora – léto na Bukovce

Fit resort Buková hora ukrývá rozmanitou síť lesních stezek a mechových cestiček pro pěší i pro cyklisty, které propojují obě údolí – Čenkovice a Červenou Vodu. Tato vyhlášená zimní střediska přináší atraktivní nabídku i pro letní sezónu, a jako taková poskytují perfektní zázemí pro rodinné výlety.
Čenkovice, Pardubický kraj

Skiresort Buková hora – skipark Červená Voda

V Orlických horách byl vybudován Ski areál Červená Voda, který svými parametry dosahuje alpské úrovně. Areál navazuje na sjezdové tratě, které vedou na Bukovou horu z horského střediska Čenkovice. Celková délka sjezdových tratí je 4440 metrů a najdete tu nejdelší sjezdovku Orlických hor s bublinou.
Červená Voda, Pardubický kraj

Ubytování a restaurace v okolí

Rekreační chaty Bušín u Šumperka

Přijeďte si odpočinout na místo, kde najdete veškerý komfort, klid a 100% soukromí. K dispozici budete mít bazén, vířivku a infrasaunu. Chaty se nachází na samotě a polosamotě na rozhraní Orlických a Jesenických hor na okraji obce Bušín. Užijte si zde rodinnou dovolenou nebo pobyt s přáteli.
Bušín, Olomoucký kraj

Penzion Ječmínek Červená Voda

Penzion Ječmínek se nachází v obci Červená Voda v podhůří Orlických hor. Nabízí celoroční ubytování v nově vybudovaných prostorných apartmánech.
Červená Voda, Pardubický kraj

Od lesa – catering s hospůdkou v Klášterci u Olšan

V hospůdce Rio v Klášterci u Olšan se vaří tradiční recepty v netradičním provedení. Jsme kuchaři, kteří se netají láskou k české kuchyni a přírodě. Když k téhle lásce přidáme oheň, máme základní pilíře našeho vaření.
Olšany, Olomoucký kraj

Penzion a Country Steak Restaurant v Albrechticích u Lanškrouna

Kuchyně Restaurace Country Steak preferuje čerstvé produkty vlastní výroby, používá pouze chlazená masa a nevaří z polotovarů. Penzion pak nabízí pohodlné ubytování v osmi světlých prostorných pokojích s vlastní koupelnou.
Lanškroun, Pardubický kraj

Apartmán U Růčků – ubytování Červená Voda

Dům se nachází v klidné části obce Červená Voda na rozhraní Orlických hor a Jeseníků. Atraktivní okolní krajina svým charakterem přímo vybízí k turistickým a sportovním aktivitám.
Červená Voda, Pardubický kraj

Rezidence Bílá Perla

Bezbariérová, luxusně vybavená Rezidence Bílá Perla se zahradou a kompletním zázemím pro děti je skvělým místem pro sportovně – relaxační dovolenou rodin s dětmi. Velká zahrada, blízkost hor a soukromé wellness nabízí ideální prostředí pro dovolenou v přírodě.
Červená Voda, Pardubický kraj

Chata Zlatý dub

Stylová chata Zlatý dub se zahradou a zázemím pro děti je skvělým místem pro sportovně – relaxační dovolenou rodin s dětmi.
Červená Voda, Pardubický kraj

Chata Vlčina pod sjezdovkou Štědrákova Lhota

Dovolená na chalupě u lesa v Jeseníkách po celý rok, aktivní nebo odpočinková, hlavně pro rodiny s dětmi a skupiny přátel. V létě zahradní bazén, v zimě sjezdovky na protějším kopci. Chata Vlčina se nachází v Rudě nad Moravou.
Ruda nad Moravou, Olomoucký kraj