Úvod > Aktuality > Putovní festival Wine Tour ukáže evropské vinařské trendy
Putovní festival Wine Tour ukáže evropské vinarské trendy
"> Putovní festival Wine Tour ukáže evropské vinarské trendy "> Širokou nabídkou jednotlivých vín a destilátu v rámci Wine Tour provedou zkušení sommeliéri "> Festival odstartuje ve stredu 29. ríjna v pražských Vysocanech v hotelu Clarion Congress
Gurmánská turistika

Putovní festival Wine Tour ukáže evropské vinařské trendy

  • Vydáno28. října 2014
Podzimní putovní festival Wine Tour proběhne na konci října ve třech městech po České Republice. Wine Tour začne 29. října v Praze, poté se přesune 30. října do Hradce Králové a finální zastávkou bude 31. října Brno. Širokou nabídkou jednotlivých vín a destilátů v rámci Wine Tour provedou zkušení sommeliéři a odborníci ze společnosti Global Wines.
VínoFestival Wine Tour je skvělou příležitostí pro nákup nejkvalitnějších vín tradičních i méně známých značek, rychlé seznámení se s důležitými novinkami v oboru vinařství a konzultaci dotazů s odborníky. Ochutnávky budou tématicky zaměřené na aktuální evropské vinařské trendy. Najdete zde například: Ryzlinky, vína Antinori, rakouské Veltlíny, Champagne a sekty, či prémiové ovocné pálenky od výrobců, kteří patří do evropské TOP 3.
 
Festival odstartuje ve středu 29. října v pražských Vysočanech v hotelu Clarion Congress, poté se ve čtvrtek 30. října přesune do Hradce Králové do restaurace Grill Duran a zakončen bude v pátek 31. října v hotelu Noem Arch v Brně. Akce v jednotlivých městech proběhne vždy od 14.00 hodin do 20.00 hodin.

Vstupné je pro všechny účastníky festivalu 200 Kč. Cena vstupného bude odečtena z objednávky provedené na ochutnávce nebo v následujících 6 měsících prostřednictvím e-shopu Global Wines.
Noem Arch Restaurant v Brně

Noem Arch Restaurant v Brně

Restaurace Noem Arch nabízí menu moderní světové kuchyně, ale znovu také objevuje zapomenuté i tradiční recepty české národní kuchyně. Veškerá jídla připravuje vždy z kvalitních surovin, bez používání polotovarů, s maximálním důrazem na čerstvost, sezónnost a regionální dostupnost.