Valentýnské menu složené z pěti chodů pod vedením šéfkuchaře Tomáše Kohúta a za zvuku romantického klavíru si můžete vychutnat 13.-14.2. v restauraci
Triton v hotelu Adria na Václavském náměstí. Připravují tu pro vás např. pečenou petržel s tymiánem, kefírem a koprem, kachnu se špenátem, lanýžem a brambory nebo hořkou čokoládu s jahodami a chilli.
Na
Zámku Liblice můžete zažít
romantický pobyt pro dva se čtyř chodovým valentýnským menu, jehož součástí je jako hlavní chod hovězí “Top Blade”, terina z brambor a pančety, brokolice a koňaková omáčka a jako dezert soufflé z bílé čokolády s hořkou mocca omáčkou. Vynikající
valentýnské degustační menu pro dva vyzkoušejte 14.2. v restauraci
Sezona v Horních Počernicích. Těšit se můžete na mušle sv.Jakuba v šafránovo/máslové omáčce sypané drceným růžovým pepřem podávané s malinovým sorbetem v kapce prosecca.
EFI hostinec Osmec vás srdečně zve na oslavu svátku zamilovaných v podobě čtyř chodového valentýnského menu pro dva, kde mimo jiné jako dezert nabízejí čokoládový fondant s pistáciovou zmrzlinou, višňovou omáčkou a grilovaným ananasem.
Hotel Zlatá Hvězda v Třeboni nabízí ve svém valentýnském menu Šafránové rizoto s mořskými plody a hoblinami parmazánu nebo nepečený matcha tea cheesecake se skořicí a omáčkou z maracuji
Restaurant Bohém hotelu Aplaus v Litomyšli láká své hosty 10.-19.2. na velkou porci nezapomenutelné romantiky a jedinečného valentýnského menu. Na hudební večer s valentýnským menu zavítejte 11.2. na
Zámek Valeč a ochutnejte třeba do růžova pečenou telecí panenku s glazovanou zeleninou a ratte brambory a jako desert
valentýnské srdce ze smetanové pěny zdobené malinovým coulis. V restauraci
Beachklub Ládví si pro vás připravili Valentýnské menu s luxusním dezertem v podobě krémového mascarpone s jahodami a čerstvou mátou.

Jedinečnou
valentýnskou noc zažijete v
Gourmet Restaurantu Villy Patriot v Mariánských Lázních. Od 10. do 19.2. si místní šéfkuchař po vás připravil speciání valentýnské menu v podobě počené křepelky v tyrolském špeku, pyre z červeného zelí, žemlové nádivky a kaštany nebo selečí hřbet pečený v soli s kukuřičnou kaší a omáčkou s medem a chilli. Jako desert pak čokoládový fondán s horkými višněmi a pomerančovým gelem.
Vyjímečný kulinářský zážitek prožijete v
Restaurant Chateau Petit v podobě šesti chodového slavnostního menu pod vedením šéfkuchaře Davida Viktorina s pečlivě vybranými víny Burgundy & Champagne.
Vyzkoušejte některou z našich certifikovaných kaváren a cukráren
Jedinečné dorty a zákusky vám nabídne např. funkcionalistická
Zemanova kavárna a cukrárna v Brně,
Lánské cukrářství, Cukrárna Stáňa v Dobříši, Cukrárna Buchalovi v Čakovicích a mnoho dalších, které naleznete na webu:
Czech Specials – Cukrárny a kavárny.