I letos vám nabízíme od soboty do neděle Festival řízků.
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich při přípravě jídla klade důraz na užití nejlepších surovin, které zpracovává šetrnými postupy dle zásad italské kuchyně.
Michelin Bib Gourmand. To je ocenění, kterým se může pyšnit malý rodinný podnik v Praze. Toto ocenění ve zkratce znamená, že restaurace nabízí vynikající jídlo za rozumné ceny. V menu najdete speciality české a francouzské kuchyně založené na sezónních a lokálních surovinách.
V samém srdci Starého Města pražského, uprostřed Foglarových "Stínadel" najdete na rohu ulic Kozí a U Milosrdných restauraci Field. Zakládá si na původních farmářských sezónních surovinách, přírodních postupech a tradičních receptech v netradičním pojetí.
Pro jedinečného hosta jedinečnou nabídku, to je poselství restaurantu Entrée. Nechejte se unést unikátním konceptem inspirovaným přírodou. Ve spojení s neotřelým interiérem a profesionálním servisem si každý host naplno vychutná nezapomenutelné gastronomické zážitky.
Stýská se vám po klasických pokrmech české kuchyně, které se v mnoha restauracích již skoro nevyskytují? Už dlouho jste neviděli domácí houskový knedlík, nebo omáčku, která nepřišla do styku s instantním práškem? Pak je Lokál, jehož hlavní filozofií je čerstvost surovin a poctivá práce kuchařů, ta pravá volba pro vás.
Kozlovický pivovar najdete v původních hospodářských budovách starého fojtství, jehož hlavní budova má ve svém štítě letopočet 1822. Mezi malými pivovary má své zvláštní postavení, kouzlo a specifikum.
Šéfkuchař Jan Punčochář, který působil mimo jiné i ve vyhlášených restauracích Le Terroir nebo Grand Cru, otevřel novou restauraci U Matěje v Praze 6, na Hanspaulce. V příjemném prostředí si vychutnáte vynikající speciality moderní i tradiční české kuchyně.
Hrabalova hájenka je restaurace v chatové osadě Kersko. Známá je díky spisovateli Bohumilu Hrabalovi, protože se v ní odehrává spousta jeho příběhů.
Břevnovský klášter v Praze je spojován s řádem benediktinů. V roce 2003 prošel rekonstrukcí, během níž byl přeměněn na hotel, který nese jméno jednoho ze zakladatelů kláštera, biskupa Vojtěcha (Adalberta). V sousedství hotelu v areálu kláštera je také oblíbená restaurace Klášterní šenk.
V restauraci se podává moderní česká a staročeská kuchyně. Každý měsíc je zpestřena gastronomickými akcemi. Všechny pokrmy jsou připravovány ve zcela moderní kuchyni, z čerstvých, kvalitních surovin a přírodních dochucovadel.
Přijďte si užít romantické chvíle v srdci Slovácka v rodinném hotelu Mlýn Velehrad. Hotel Mlýn Velehrad se nachází v těsné blízkosti bývalého cisteriánského kláštera s románskou bazilikou, jehož vznik se datuje do 13. století.
Navštivte stylovou restauraci, která je součástí a zárověn vzorovým zařízením franchesingového gastronomického konceptu Švejk restaurant.
Restaurace vyniká bohatou nabídkou jídel jak tradiční české kuchyně, tak i specialit k pivu a hlavně výborně ošetřeným pivem Pilsner Urquell.
Originální restaurace s venkovskou atmosférou, na jejímž místě již v roce 1674 stála panská krčma. V restauraci máte možnost ochutnat steaky připravené z hovězího masa masného plemene Aberdeen Angus z ekologického chovu farmy Šumavský Angus.
Čeká na vás nejlepší místo v Praze a netušený kulinářský zážitek. Mlýnec je nejmladší restaurací společnosti Zátiší Catering Group s vyhlášenou mezinárodní kuchyní Marka Purkarta.
Zámek Liblice je jednou z nejcelistvějších památek českého venkovského baroka z dílny italského architekta Giovanna Battisty Alliprandiho, který v roce 1699 vypracoval, na podnět tehdejšího majitele panství, Arnošta Pachty z Rájova, osobitý projekt nového sídla.
Litomyšl přitahuje od nepaměti jakoby magickou silou osobnosti, které mají co dát tomuto světu v hudbě, v umění, v politice. Hotel Zlatá Hvězda leží přímo v historickém centru města.
Hotel Aplaus vznikl rekonstrukcí a dostavbou tří památkově chráněných objektů v historickém centru Litomyšle. Právě propojení a dialog bohaté historie se současností se staly mottem hotelu Aplaus.
Švejk restaurant v Telči se nachází v historických prostorách provozních budov telčského zámku. Objekt byl vybudován Zachariášem z Hradce již v roce 1554. Po dlouhou dobu tyto prostory sloužily jako provozní sklady a sklepní místnosti.
V Zátiší je tajemství chutí! Dva šéfkuchaři každý den odhalují tajemství nových chutí a s radostí se s hosty dělí o své objevy. Všechny suroviny dostávají V Zátiší dvě dimenze.
Má příspěvek časově omezenou dobu trvání?