Zjistěte informace o certifikovaných restauracích CzechSpecials, které zaručují vysokou kvalitu přípravy tradičních i moderních českých pokrmů.
Certifikát CzechSpecials je ocenění udělované Českou centrálou cestovního ruchu a Asociací kuchařů a cukrářů České republiky, které zajišťuje kvalitu v nejlepších tuzemských restauracích a cukrárnách.
Hlavními kritérii pro získání certifikátu CzechSpecials jsou vaření a příprava jídel podle tradičních i moderních receptů české kuchyně.
Projekt CzechSpecials prezentuje téměř sto certifikovaných restaurací.
Projekt CzechSpecials představuje českou kuchyni jako rozmanitou a plnou jedinečných pokrmů, které reflektují využívání sezónních surovin.
Návštěvníci mohou v certifikovaných restauracích ochutnat jedinečné pokrmy české kuchyně, které jsou připravovány podle tradičních i moderních receptů a s důrazem na sezónní suroviny.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.