Úvod > Aktuality > Advent s chutí a vůní Vánoc prožijete intenzivně u Chefa ve Zlíně
Advent s chutí a vuní Vánoc prožijete intenzivne u Chefa ve Zlíne
"> Advent s chutí a vuní Vánoc prožijete intenzivne u Chefa ve Zlíne "> Chcete-li se blýsknout svým kucharským umem, inspirujte se treba na kurzu Kapr 5x "> U Chefa vám poradí jak na netradicní a výborný bramborový salát
Gurmánská turistika

Advent s chutí a vůní Vánoc prožijete intenzivně u Chefa ve Zlíně

  • Vydáno2. prosince 2013
Kulinářské centrum Chef ve Zlíně si pro vás připravilo kurzy s chutí a vůní Vánoc. Jedině u Chefa si užijete v prosinci procházku Burgundskem, výrobu jedlých dárků a přípravu vychytaného štědrovečerního i silvestrovského menu. A samozřejmě nebude chybět ani Mikulášský večer!
Bramborový salátVánoce nejsou jen o dárcích – jsou především o pohodě, radosti a o tom, že se celá rodina sejde u jednoho stolu, plného dobrot a cukroví. Vanilkové rohlíčky, perníčky, linecká kolečka… Na jaký druh dostaneme vás? Také milujete cukroví, ale nebaví vás zdlouhavé pečení a umývání špinavých formiček? Jde to i jinak – přijďte školy vaření Chef ve Zlíně, kde působí ti nejlepší kuchaři v oboru a rádi se s vámi rád podělí o kulinářské dovednosti.

Na kurzu Vánoční cukroví si upečete 10 tradičních a nejoblíbenějších druhů vánočního cukroví, které si odneste domů. To vše během jednoho dne a bez hory nádobí ve vaší kuchyni. Kurzy se konají 7. a 14. prosince.

Smažený kaprCukroví je nachystáno, ale to nejdůležitější nás ještě čeká, štědrovečerní menu. Staročeský Kuba, vývar, kapřík a bramborový salát patří neodmyslitelně na vánoční stůl. Chcete-li se blýsknout svým kuchařským umem, inspirujte se třeba na kurzu Kapr 5x, který proběhne 18. prosince.

Nejste na sladké a vánoční přípravy zrovna neprožíváte? Nebo jich naopak máte až až? Právě pro vás je připraven pohodový večer provoněný dálkami: Procházka Burgundskem 13. prosince vám ukáže okouzlující místa z této oblasti, nechá vás ochutnat typická vína i tradiční delikatesy.

S blížícím se koncem roku jistě uvítáte i tipy a triky pro pohoštění na party. S nevšedním menu zahrnujícím guacamole, bruschetty, pikantní křidélka, originální jednohubky či pomazánku k pivu, uspokojíte i ty nejnáročnější strávníky. Kurz Vychytané silvestrovské pohoštění vám 27. prosince jednoduše přijde vhod!

Další aktuality