Restaurace Masné krámy byla vždy spojována s
vynikajícím pivem z produkce pivovaru Budějovický Budvar. Proto byla pivnímu hospodářství věnována mimořádná pozornost. Základem pivního hospodářství jsou
4 pivní tanky, každý o objemu 10 hektolitrů. Pivní tanky jsou aktivně chlazené a mají dvojitý plášť. Jsou vyrobené z nerezové oceli s klasickým měděným designem na povrchu, který je v souladu s tradičním pojetím celého interiéru. Pivní tanky jsou navíc nasvětlené a umístěné za skleněným průhledem v pozadí výčepu. Hosté je tak mohou vidět přímo z prostoru hlavní lodě restaurace.
Zásobování tankovým pivem probíhá
pomocí originálního kontejnerového systému, který vyvinul pivovar Budějovický Budvar v roce 2007 a již od června ho využívá k zásobování restaurací v Praze a v jižních Čechách. Podstatou systému jsou speciální tepelně izolované kontejnerové zásobníky na pivo o objemu 10 hl. Pivo v nich vydrží studené nejméně 24 hodin. Kontejnery se za sterilních podmínek plní přímo v pivovaru.