!

Upozornění: Vzhledem k aktuálním vládním opatřením jsou akce a provoz turistických cílů výrazně omezeny. Doporučujeme před vlastní návštěvou ověření u organizátora.

Úvod > Co chcete dělat? > Škola vaření v AvantGarde restaurant
Škola varení
"> Škola varení "> Kuchynské studio "> Škola varení "> Škola varení s Patrikem Havlíckem "> Škola varení "> Škola varení "> Škola varení "> Škola varení
+ Přidat foto
Gurmánská turistika

Škola vaření v AvantGarde restaurant

Naučte se jak se vaří fusion cuisine a jak ve vaší kuchyni zkombinovat netradiční suroviny!
Restaurace AvantGarde v pražských Dejvicích pro vás připravila lekce školy vaření s Patrikem Havlíčkem. Můžete se naučit připravovat pokrmy ve fusion stylu a naučit se kombinovat netradičné suroviny. Smyslem kurzu je ukázat i laikovi jak uvařit profesionální kousky v domácím prostředí.

Maximální počet účastníků kurzu je 10 osob, délka kurzu se pohybuje okolo cca 2,5 hod. vaření ve studiu a asi 1,5 hod. zabere ochutnávka výtvorů v restauraci AvantGarde. Kurzy se konají každý druhý čtvrtek od 17:00 přibližně do 20:00 hodin.

Zobrazit více
Naposledy změněno: 30. 8. 2020