Řeznictví Naše maso je projektem řetězce
Ambiente. Nabízejí zde maso, ze kterého se vaří ve všech jejich restauracích. Specializují se na
vyzrálé hovězí plemene čestr, přeštické vepřové a nabízejí také vlastní uzeniny. Pokud si zde něco vyberete, můžete to zde také i sníst. Na místě vám zde totiž rádi
ugrilují steak nebo ohřejí uzeniny. A nejen to - v čele s řezníkem Františkem Kšánou nabízí Naše maso i další suroviny a potřeby pro vaření z masa.
Zdejší řezníci si přímo u prověřených chovatelů
vybírají konkrétní kusy dobytka. U nich pak dohlížejí na stravu, zacházení a také na porážku. Maso si sami bourají a
nechávají ho odležet a vyzrát.
Kromě masa a domácích uzenin zde pořídíte také
další nutné věci k vaření. Na poličkách najdete třeba
koření, sůl, čokoládu nebo mouku, kterou kuchaři sítě Ambiente nejraději používají v restauracích pro své lahodné vaření. Dostanete zde však také pečivo pečené v
Café Savoy a chleba z pece Pizza Nuova.