Při výrobě většiny piv používáme české suroviny a osvědčené technologické postupy. Výrobu neurychlujeme chemicky ani časově. Používáme nejlepší slad z hanáckých ječmenů sladovaných na klasických humnech, žatecký chmel, plzeňskou vodu, dvourmutový způsob vaření mladiny, studené vedení hlavního kvašení v otevřených kádích na spilce a dozrávání v ležáckém sklepě při teplotě blízké nule.
Výjimkou při výběru surovin i výrobních postupů jsou piva, která jsou něčím výjimečná. Jsou to různé druhy většinou speciálních piv. Ochutnáte tak např. Pilsner Ilgner, Viliem Šejkspír nebo Radoush Stout.
Provozujeme velmi netradiční letní posezení na nádvoří pivovaru a moštárny s pivem Radouš, třeba i s moštem a něčím dobrým k pivu.
Nabízíme výuku ve vaření piva a kompletní poradenství v oblasti pivovarnictví a sladovnictví. Můžete si u nás nechat uvařit pivo podle vaší představy nebo si pod odborným dohledem sládka vaše vlastní pivo uvařit sami a to i třeba v rámci romantické noční várky.
Pivovar se kromě výroby a prodeje vlastního nefiltrovaného a nepasterovaného piva v KEG sudech, lahvích PET a skleněných lahvích, zabývá prodejem piv ze sortimentu pivovaru Herold Březnice.