V tomto drsném, ale krásném kraji vzniká již od roku 1874 Holba – Ryzí pivo z hor. Chcete se dozvědět, jak se pivo vaří? Zveme vás na zajímavou exkurzi do Pivovaru Holba a na procházku v čase do Pivovarského muzea.
Pivo Holba za své jméno, hrdost a jedinečnost vděčí Jeseníkům. Za svou slávu a chuť pak našim sládkům, kteří střeží jeho kvalitu s úctou k řemeslu i přírodě. Vždyť vzniká z horské vody, kterou bereme z vlastního hlubinného vrtu. Vyhlášený slad z moravských ječmenů mu dává plnou chuť, chmel z Tršicka, který díky svému složení a vysoké kvalitě, charakteristickou nezaměnitelnou hořkost a dlouhé zrání v ležáckých sklepích vyváženou chuť a výborný říz. Proto právem nese titul Ryzí pivo z hor.
Zveme vás na exkurzi do pivovaru Holba. Návštěvu pivovaru můžete spojit s prohlídkou Pivovarského muzea a posezením v Pivovarské restauraci.