Výjimečná kvalita a chuť je zachována díky šetrné pasterizaci a také proto, že mošty se nepřislazují ani neředí. To jsou mošty z Loun.
Naše moštárna je vybavena jednou z nejmodernějších technologií na výrobu přírodních šťáv a moštů. Tuto novou linku nám v roce 2013 dodala rakouská firma Kreuzmayr. Tato moderní linka dokáže velmi šetrně za studena vylisovat s maximální výtěžností různé druhy ovoce a zeleniny na velmi lahodnou šťávu plnou vitamínů, vlákniny, minerálních látek a mnoho dalších prospěšných nijak neupravených přírodních zdrojů. Dále tato linka mimo jiné nabízí způsob na výrazné omezení sedimentačních kalů a velmi šetrné pasterizace s následným plněním do ekologických obalů.
Objevte moštárnu Louny s nejmodernějšími technologiemi pro výrobu přírodních šťáv, které nejsou ani ředěné, ani přislazované, plné vitamínů.
Moštárna Louny používá jednu z nejmodernějších technologií na výrobu přírodních šťáv a moštů, kterou v roce 2013 dodala rakouská firma Kreuzmayr.
Šťávy jsou lisovány velmi šetrně za studena, což zaručuje maximální výtěžnost a zachování vitamínů, vlákniny, minerálních látek a dalších prospěšných nijak neupravených přírodních zdrojů.
Ne, mošty z moštárny Louny se nepřislazují ani neředí, což zaručuje jejich výjimečnou kvalitu a chuť.
Moštárna Louny používá ekologické obaly a jejich moderní výrobní linka umožňuje výrazné omezení sedimentačních kalů.
Šetrná pasterizace slouží k zachování kvality, chuti a všech důležitých nutričních hodnot šťáv a moštů vyprodukovaných v moštárně Louny.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.