Úvod > Co chcete dělat? > Kopečková
Gurmánská turistika

Kopečková

Marek Žyla absolvoval různá školení v Itálii, převážně pak v Bologni, Miláně a Rimini. Po 15 letech snů, příprav, studia se to konečně povedlo a s manželkou Žanetou otevřeli v Třinci Kopečkovou.
Ve hře je s nimi i syn Adam a dcera Andrea. Druhý syn David s přítelkyní řeší marketing a sítě. Žylovi dlouho jezdili na zmrzlinu až do 400 kilometrů vzdálených Kačic za svým velkým vzorem, panem Hrivňákem z 2AD. Kopečková je to nejenom kvůli Beskydům, ale také proto, aby se změnil názor na kopečkovou zmrzlinu. Dělají ji z čerstvého mléka, sorbety ideálně ze sezónního ovoce. Pistácie berou z Bronte, vanilkové lusky z Madagaskaru. Zkuste ale jejich příchuť G-point, kde je švestková šťáva, limetka, gin a fazole Tonka. V růžovém panterovi jsou broskve, maliny a limetky. Zkuste také příchuť zkaramelizované máslo nebo párování bílé čokolády a červeného pepře.
Zobrazit více
Naposledy změněno: 8. 10. 2020
27.8.
29.8.
Beskydská sedmička 2021

Beskydská sedmička 2021

Třinec, Severní Morava a Slezsko
14.8.
Léto s Ostravskou na Majday – Třinec

Léto s Ostravskou na Majday – Třinec

Vendryně, Severní Morava a Slezsko
27.8.
29.8.
B7 – Beskydská sedmička

B7 – Beskydská sedmička

Třinec, Severní Morava a Slezsko
4.8.
Na cestě: letní koncerty v Bystřici

Na cestě: letní koncerty v Bystřici

Bystřice, Severní Morava a Slezsko
Relaxační centrum Třinec

Relaxační centrum Třinec

Třinec, Severní Morava a Slezsko
Zimní stadion – Werk Arena Třinec

Zimní stadion – Werk Arena Třinec

Třinec, Severní Morava a Slezsko
Škola vaření v gastro studiu Amkor

Škola vaření v gastro studiu Amkor

Třinec, Severní Morava a Slezsko