Hotové pivo se nijak dále neupravuje, nefiltruje ani nepasterizuje, tím si uchovává své specifické vlastnosti a zůstává v něm vysoký podíl hodnotných látek příznivě působících na lidský organismus. Jsou to zejména vitamíny skupiny B, stopové prvky, bílkoviny, zbytkové sacharidy, hořké chmelové látky, kysličník uhličitý a spousta dalších komponent. Pivo je mírně zakalené přítomností neodstraněných živých pivovarských kvasinek, což mu dodává příjemnou plnou chuť. Dne 8.9. 2012 obsadil pivovar U Bizona 1. místo na přeštických pivních slavnostech za nejlepší pivo.
Restaurace nabízí nejen příjemné posezení v hostinci, v létě také přilehlou zahradu a sál pro kulturní akce. Na čepu stále zůstávají piva Bizon 10°, Kameník 11°, Buližník 12° a Karolína 13°, dále pak různé speciály.
Hostinský pivovar U Bizona se nachází v obci Čižice 12 km jižně od Plzně.