Rodina Katky Kerlehové získala v restituci starý statek a strýček Petr Vaništa tam začal zase hospodařit. Katka mu pomáhala už při studiu zemědělky. Její manžel Láďa, urbanista, si dálkově udělal i výučák na kuchaře, a tak nápad na bistro ve staré kůlně všechny nadchl.
Během šesti sezón Katku s Láďou doplnili ještě tři kluci jak buci. Dělají, co můžou, aby zvládali rodinu i Bistro Ledce. A strýček Petr pořád pomáhá. Když otevřou, mají hned nával. Ta atmosféra je úžasná. Zkuste pomalu pečené vepřové ramínko na fenyklu s kapustou a fazolí, zapečený lilek s rajčaty a parmazánem, kuře v misce s dýní, smetanou, muškátem a chilli a jako dezert třeba cheesecake.
Objevte kouzlo Bistra Ledce, útulný rodinný podnik na čerstvě obnoveném statku s vynikající českou kuchyní a úžasnou atmosférou.
Rodina Katky Kerlehové získala starý statek v restituci.
Strýček Petr Vaništa začal na statku znovu hospodařit.
Katka Kerlehová pomáhala strýčkovi Petru Vaništovi už při studiu zemědělky.
Láďa, který je urbanista a udělal si výučák na kuchaře, měl nápad otevřít bistro ve staré kůlně.
Bistro Ledce funguje během šesti sezón.
Bistro Ledce nabízí pomalu pečené vepřové ramínko na fenyklu s kapustou a fazolí, zapečený lilek s rajčaty a parmazánem, kuře v misce s dýní, smetanou, muškátem a chilli a jako dezert cheesecake.
Atmosféra v Bistro Ledce je úžasná a hned po otevření mají nával hostů.
Otázky i odpovědi jsou strojově generované a neprošly redakční úpravou.