Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si
aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte
aktuální akce v regionu Praha nebo navštivte
Gastronomické akce v celé ČR.
Proslulá restaurace Grand Cru připravila pro své zákazníky opravdový gastronomický zážitek. Pouze v únoru budete mít příležitost pochutnat si na těch nejlepších pokrmech, které se v tomto podniku podávaly po dobu působení šéfkuchaře Jana Punčocháře.
Předkrmy
Kreveta v kataifi nudlích, arašídová omáčka, citrusy
Markus Molitor, Riesling, Haus Klosterberg, Mosel, Německo 2017 (0,125l 190 CZK)
***
Uzený úhoř, kachní foie gras, yuzu omáčka
F.X Pichler, Grüner Veltliner, Federspiel, Wachau, Rakousko 2017 (0,125l 239 CZK)
***
Humr na dva způsoby
(příplatek 190 CZK)
Domaine Fournier, Sancerre, Val de Loire, Francie 2017 (0,125l 199 CZK)
Hlavní chody
Baby mořský ďas, omáčka z černého piva a uzeného špeku , bramborová kaše, konfitovaný česnek
Pierre Morey Bourgogne blanc, Burgundsko, Bourgogone, Francie 2014 (0,125l 249 CZK)
***
Holubí prso, mandlová raviola, consommmé z holubích stehen, armagnac a zázvor, zmrzlina z holubích foie gras
Viña Real, Rioja reserva, Španělsko 2014 (0,125l 199 CZK)
***
Jehněčí panenka, sladké papriky, redukce z letitého balsamica
J.L.Chave selection, Crozes Hermitage, „Siléne“ Côtes du Rhône, Francie 2015 (0,125l 239 CZK)
Dezerty
Karamelové vejce
Variace francouzských sýrů