Mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie. Letos se v termínu 1. – 3. listopadu uskuteční již 13. ročník.
Charakteristika veletrhu
- Specializovaný odborný veletrh zaměřený především na kontraktační jednání s tuzemskými a zahraničními vystavovateli, výrobci a obchodníky
- Mezinárodní odborný veletrh v ČR zaměřený na gastronomické zařazení, vybavení restaurací a hotelů, potraviny a nápoje
- Specializovaný kontraktačně – prodejní veletrh
- Zastoupení svazů a společností sdružujících odborníky v oblasti HoReCa
- Odborné přednášky, konference a workshopy pro profesionály, prezentace kulinářských specialit a novinek na trhu
- Praktické ukázky z gastronomie
- Odborný doprovodný program
- Setkání odborné i laické veřejnosti, vyprofilovaná cílová skupina potenciálních zákazníků
- Soutěže a interaktivní prezentace novinek, degustace
- Součástí veletrhu je odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL cílený na profesionály z oboru HoReCa
Veletrh FOR GASTRO & HOTEL doplní 7. setkání lídrů českého pohostinství KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. Klíčovým tématem veletrhu i kongresu je NOVÝ ÚDĚL: UDRŽITELNOST. Staňte se partnerem kongresu, získejte exkluzivitu a možnost podílet se na přípravě této odborné konference.