Polévka
Tradiční rybí polévku vaří tým kuchařů společnosti Taiko již několik let podle svého receptu. Na její přípravu zpracují více než 1500 kilogramů surovin. Kromě kaprů, kteří letos opět pochází z českých chovů, do ní zpracují 130 kilogramů zeleniny, především mrkve, celeru a petržele, 40 kilogramů cibule, 90 kilogramů hladké mouky, 65 kilogramů másla a 60 listrů smetany. Nechybí koňak pro zvýraznění chuti, karamel a osmažené krutony na másle.
Sváteční program pódia na Staroměstském náměstí
23. prosince
11:00 – 13:00 Rozlévání vánoční rybí polévky
16:00 – 16:50 Vánoční pohádka – pohádka pro celou rodinu, Divadélko Romaneto
17:45 – 17:55 Pěvecký sbor Markéty Wagnerové
17:45 – 17:55 Večerníček s Českou televizí
18:00 – 19:00 Let´s Go! – spirituály
ŠTĚDRÝ DEN 24. prosince
11:00 – 13:00 Rozlévání štědrodenní polévky
21:00 – 22:00 Česká mše vánoční „Hej mistře!“, Jan Jakub Ryba účinkuje smíšený pěvecký sbor Vox Pragae, orchestr Praga Sinfonietta a sólisté
Boží hod 25. prosince
16:00 – 17:00 Župan peče cukroví – pohádka pro celou rodinu, Divadlo Mazec
18:00 – 19:00 Zvonohra Petra R. Manouška – koncert mobilní zvonohry
Svatý Štěpán 26. prosince
16:00 – 17:00 Kapela Kůzle – vánoční pásmo
17:35 – 17:45 Večerníček s Českou televizí
17:45 – 18:45 Bohužel – vánoční koncert