Úvod > Kalendář akcí > Funkční potraviny - nezbytná součást moderní výživy

Funkční potraviny - nezbytná součást moderní výživy

Kdy 14. březen 2020 9:00 - 16:15 Společenské akce
Funkční potraviny nám poskytují léčebný benefit nad rámec své základní nutriční hodnoty a pozitivně ovlivňují naše zdraví. Každá taková potravina má určitou „funkční složku“, která je našemu zdraví prospěšná.
Jsou to probiotické kultury, prebiotika, rostlinné stanoly a steroly, flavonoidy, enzymy či významné množství určitých vitaminů či minerálů. V tomto jednodenním semináři se naučíte, jaké funkční složky dané potraviny obsahují, jaké je jejich působení a jak a proč je zařadit do svého jídelníčku pravidelněji, aby obohatily a upevnily Vaše zdraví. Čeká Vás i ochutnávka vybraných potravin a příprava výživného smoothie.

Seminář certifikovaný Školou Klinické Naturopatie.

Lektor:  Mgr. Petra Smolíková se již 15 let věnuje individuálnímu poradenství a terapiím, přednáškám, seminářům a kurzům v oblasti zdraví, nutriční terapie a seberozvojovému poznání. Vystudovala výživu člověka na 3.LF UK Praha a LF MU v Brně,  je lektorkou ve Škole Klinické Naturopatie, lektorkou kurzu Mokoša Retreat a také zakladatelkou SAWA centra. Jejím mottem je: “Pochopit mozaiku života, protože naše tělo propisuje jen to, co žijeme.”

 
Celý popis
Naposledy změněno: 9. 1. 2020