UVIDÍTE, UCÍTÍTE, USLYŠÍTE, OCHUTNÁTE!
Chcete vidět, jak náš šéfkuchař Petr Láznička společně se svým týmem připravují právě vaši porci jídla z darů moře? Neváhejte a přijďte 23. – 25. října od 11:00 do 22:00 (v neděli pouze do 15:00) na Park Golf do restaurace!
Co bude možno připravit přímo před vámi?
Studený předkrm
Variace tataráčků z lososa a tuňáka (100g) s kaviárem Malosol a křepelčím vajíčkem, máslové toasty 195,- Kč
Teplý předkrm
Grilované mušle Svatého Jakuba (2ks), cizrnové pyré s konfitovaným čenekem a vypečenou pancettou, bernská omáčka s estragonem 185,- Kč
Hlavní chody
Dušené slávky (500g) v jemně pikantní tomatové omáčce s kořenovou zeleninou a fenyklem, bylinková bageta 225,- Kč
Pošírované filátko tresky obecné v bylinkovém oleji, dýňové pyré s kardamonem, fava fazolky, bernská omáčka s etragonem 245,- Kč
Restované tygří krevety (5ks) s česnekem a chilli, pak choi, houby enoki, bramborové pyré s kokosovým mlékem a koriandrem 265,- Kč