Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si
aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte
aktuální akce v regionu Praha nebo navštivte
Gastronomické akce v celé ČR.
Vánoce jsou neodmyslitelně i v dnešní době spojené s mnoha tradicemi a zvyky. Ty se často týkají vánočního stolu a v rodinách po celém světě se tak dědí z generace na generaci osvědčené recepty na vánoční dobroty.
Vánoce jsou neodmyslitelně i v dnešní době spojené s mnoha tradicemi a zvyky. Ty se často týkají vánočního stolu a v rodinách po celém světě se tak dědí z generace na generaci osvědčené recepty na vánoční dobroty. Šéfkuchař OBLACA restaurantu Jan Holouš se nechal inspirovat především domácími a evropskými tradicemi. Ochutnáte tedy marinovaná foie gras, krémovou rybí polévku, pečeného candáta a skořicovou panna cottu. Párování vín našimi sommeliéry je pak samozřejmostí.
MENU:
S BADYÁNEM MARINOVANÁ FOIE GRAS – perníkové pyré, pomeranč, fíková marmeláda, želé ze svařeného vína
KRÉMOVÁ RYBÍ POLÉVKA – kořenová zelenina, smažený Třeboňský kapr, bylinkový olej, citronová pěna
SE ŠPEKEM PEČENÝ CANDÁT – hráškové pyré, čočka, espuma z červené řepy, crunch z vánočky, máslová omáčka
SKOŘICOVÁ PANNA COTTA – marinovaná jablka, ořechy, černý kaviár, citronový sponge
Menu komplet 1 435 Kč