Úvod > Co chcete dělat? > Letní sporty > Aquapark Čestlice – Aquapalace Praha
Aquapark Čestlice, Kudy z nudy, aquapark
Letní sporty

Aquapark Čestlice – Aquapalace Praha

Chcete si užít den plný sportu, zábavy a relaxace? Navštivte s rodinou, přáteli či kolegy největší aquapark ve střední Evropě – aquapark Čestlice – s nabídkou úžasného vodního světa a saun, nádherného SPA a moderního fitness. Ve vodním světě vás čeká spousta zábavy ve třech tématických palácích.

Aquapalace Praha Palác dobrodružství a Palác pokladů

Palác dobrodružství vás ohromí divokými adrenalinovými zážitky: 8 tobogánů dlouhých až 140 m, 3 strmé skluzavky a pro ty nejodvážnější Spacebowl. A hlavně nejdelší tobogán v České republice – Divoká řeka, která měří celých čtvrt kilometru resp. 250 m. Palác dobrodružství zaručeně vyplaví váš adrenalin!

Palác pokladů vás nadchne svou pohádkově rodinnou atmosférou. Vaše děti jistě využijí řadu brouzdališť, skluzavek a dalších atrakcí s oblíbenou dominantou vraku pirátské lodi. V unikátním bazénu spouštíme v pravidelných intervalech umělé vlnobití. Čekají vás jedinečné zážitky plné letní atmosféry! Každý večer zde probíhá také velkolepá vodní laser show. Těšit se můžete na tři druhy efektů: prostorové (vlny, pruhy ad.),  laser show, při níž se promítají konkrétní obrazy na vodní stěnu a 3D "holografické" efekty. A navíc nový POOL BAR.

Palác relaxu je místem ve vodním světě nejklidnějším. Nechte pohladit své tělo i duši v jedné z vířivek. Potřebujete-li přece jen nějaký pohyb, využijte 19 m dlouhý plavecký bazén. V 8 m hlubokém potápěčském tubusu můžete pod vedením zkušených instruktorů vyzkoušet potápěčský ponor.
 

Virtuální tobogán

Novinka nazvaná VR Slide přináší návštěvníkům možnost za jízdy tobogánem se přenést do prostředí nekonečného vesmíru nebo na nebeskou oblohu. Stačí k tomu málo. Vystoupat do výše, kde tobogán nazvaný Magic Tube začíná, nasadit si speciální vodotěsné brýle, které poskytují 360stupňový pohled do okolního prostředí, usednout na gumovou duši a spustit se dolů.
 

Divoká řeka a Crazy Tube

Od léta 2014 přibyly mezi tobogány a skluzavky další dva přírůstky. Prvním z tobogánů je vnitřní divoká řeka jménem Canyon. Tím, že navazuje na tu stávající ve venkovní části, se stala s 250 metry nejdelším tobogánem v ČR!

Druhou divokou atrakcí je tobogán Crazy Tube s délkou 130 m. Jak už název napovídá, v ní vás čeká pořádně bláznivá jízda. Ozvláštní ji světelné efekty, několik různě barevných částí i pocity zužování trubice!
 

Saunový svět Sahara

Relaxovat můžete též v unikátní Sahaře. Zavítejte do saunového světa nabízejícího 12 druhů saun: klasické finské, BIO saunu, aromatickou bylinnou saunu, saunu Vulkán, tradiční severský srub – Kello saunu, zemní baňu, také Kneippovy lázně, v části římských lázní najdete pro organismus šetrnější parní lázně, kaldárium, tepidárium, lakónium či solnou lázeň a další. K ochlazení je k dispozici bazének, studna s ledovou drtí a řada speciálních sprch, jako jsou tropický a bouřkový déšť nebo studená mlha. Objevte tajemství relaxace v saunovém světě!

Ve SPA centru si můžete vybrat z mnoha regeneračních procesů, které probudí vaše tělo z únavy. Nabízí 6 whirlpoolů, hydroterapeutické, kosmetické a masážní procedury, tureckou lázeň hammam, proceduru rhassoul s marockým jílem, lávové kameny a další procedury.


Restaurace a bary

Nedílnou součástí Aquaparku Aquapalace Praha jsou gastronomická zařízení rozmístěná v prostorách celého komplexu. Resturace Athena Grill se nachází ve vstupní hale komplexu Aquapalace Praha.Specializuje se především na řeckou kuchyni, která je u mnoha našich návštěvníků velmi oblíbená. Oblíbenou kavárnu Cafe Clara najdete hned u hlavního vstupu v hale, otevřená je po celý den. Coca Cola restauraci se samoobslužným provozem najdete v 1. patře Vodního světa mezi Palácem dobrodružství a Palácem pokladů. Nedostatek energie zde můžete doplnit pokrmy ze studené i teplé kuchyně, pizzou, ovocem a zeleninovými saláty nebo domácími moučníky. Útulný Sauna bar s příjemným posezením a nabídkou drobného občerstvení se nachází v Saunovém světě v prostoru mezi finskými saunami a římskými lázněmi.

Zmrzlinový Ice bar Gelateria Carte D'Or, určený nejen nejmenším návštěvníkům, se nachází v Paláci relaxu pod "potápěčskou jámou". V Korálovém domě mezi Palácem dobrodružství a Palácem pokladů se nachází vyhledávaný Coral bar s širokou nabídkou alkoholických i nealkoholických tropických nápojů. Paradise bar je stylově umístěný bar v relaxační zóně přímo nad Palácem relaxu. V sedačkách a lehátkách si budete připadat jako ve skutečném ráji.


Ubytování v Aquapalace Hotelu

Přímo v areálu se můžete ubytovat v Aquapalace Hotel Prague, který je vyhledávaným cílem pro rodiny s dětmi. Pod střechou Aquapalace Praha naleznete také moderní dvoupodlažní fitness centrum, vybavené nejnovějšími posilovacími stroji značky Technogym. Dostaňte se do pohody a perfektní kondice v naší kardiozóně nebo na klasických posilovacích strojích!  V areálu jsou dvě samoobslužné restaurace a několik nápojových a zmrzlinových barů, kde můžete doplnit vydanou energii.


Aquabus do aquaparku

K cestě do Aquapalace Praha můžete využít pravidelnou linku AQUABUS.Tato linka jezdí denně na trase Chodov – Opatov (zastávka metra trasy C) – Aquapalace Praha a zpět. Pro hosty Aquapalace Praha a Aquapalace HotelPrague je doprava zdarma. Pro cestu zpět je nutné předložit účtenku z Aquapalace Praha nebo hotelovou kartu.

Aktuality

Saunafest 2024 v Aquapalace Praha

Všichni příznivci této zdraví prospěšné činnosti by si měli v kalendáři poznamenat termín letošního festivalu SaunaFest, který v největším Saunovém světě Aquapalace Praha a zastřeší to nejlepší ze světa saunování pro všechny fanoušky pravidelného prohřívání.
Čestlice, Středočeský kraj

Tulipány v Průhonicích

Pro výstavu tulipánů v Průhonicích jsme vysadili 190 odrůd, které prezentují současné trendy ve šlechtění. Vedle tulipánů jsme rozšířili i výsadby narcisů, hyacintů a řady drobných cibulovin.
Průhonice, Středočeský kraj

Zahájení jarní sezóny v Průhonickém parku

Nové expozice v historických stavbách v parku, tisíce jarních cibulovin, online mapa i pohádková trasa. V Průhonickém parku začíná na Velký pátek hlavní návštěvnická sezóna a přináší spoustu novinek.
Průhonice, Středočeský kraj

Jarní běh Průhonickým parkem

Připojte se k nám na 12. ročníku Jarního běhu Průhonickým parkem! Potkáme se na startovní čáře 20. 4. 2024. Jako vždy vás čeká super atmosféra, pečení buřtů a medaile pro všechny! Těšíme se na vás!
Průhonice, Středočeský kraj

Vinná stezka napříč Průhonickým parkem 2024

Vinná stezka nabídne klenoty přírody Průhonického parku a skvělá vína nejen z Moravy. Přijměte pozvání na II. ročník akce napříč Průhonickým parkem, na které poznáte krásu místní přírody a ochutnat špičková vína od 13 vinařství z Moravy, Čech a zahraničí.
Průhonice, Středočeský kraj

Burza Nupaky

Burza náhradních dílů pro auto-moto veterány, starožitností, literatury, nástrojů, military a všeho možného.
Nupaky, Středočeský kraj

Burza Nupaky

Burza náhradních dílů pro auto-moto veterány, starožitností, literatury, nástrojů, military a všeho možného.
Nupaky, Středočeský kraj

Burza Nupaky

Burza náhradních dílů pro auto-moto veterány, starožitností, literatury, nástrojů, military a všeho možného.
Nupaky, Středočeský kraj

Aktivity v okolí

Aquapalace Hotel Prague

Aquapalace Hotel Prague nabízí pohodlné čtyřhvězdičkové pokoje.
Čestlice, Středočeský kraj

Spa – Wellness centrum Aquapalace Praha

Dopřejte svému tělu hojivé doteky přírodních procedur a nechte o sebe pečovat špičkové profesionály v oboru péče o tělo. Ve spa – wellness centru Aquapalace Praha si můžete vybrat z mnoha regeneračních procesů, které probudí vaše tělo z únavy.
Čestlice, Středočeský kraj

Dendrologická zahrada v Průhonicích

Unikátní sbírka okrasných rostlin v blízkosti průhonického parku. Dendrologická zahrada Výzkumného ústavu Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví je ojedinělou sbírkou okrasných dřevin. V průběhu roku nabízí zahrada výstavy květin, ale také řadu osvětově vzdělávacích aktivit.
Průhonice, Středočeský kraj

Čokoládové zážitkové centrum v Průhonicích – Chocolate Experience Center

V Průhonicích naleznete vzdělávací a zábavní Chocolate Experience Center, které návštěvníky provází procesem vzniku čokolády – od rostlinky po hotovou tabulku.
Průhonice, Středočeský kraj

Hop Arena – největší trampolínové centrum v České republice

Zaskoč do Areny v Čestlicích a skákej jako o život od rána do večera v největším trampolínovém centru v České republice. Na více než 2700 metrech čtverečních je k vyzkoušení 53 trampolín a 12 atrakcí. Je jen na tobě jaké dobrodružství vyzkoušíš.
Čestlice, Středočeský kraj

Sportovní hala v Čestlicích

Nová sportovní hala je vhodná pro nejrůznější sporty, jako jsou basketbal, volejbal, badminton, nohejbal, futsal, fotbal či lakros.
Čestlice, Středočeský kraj

FunPark Žirafa Čestlice

Moderní zábavní park plný atrakcí pro děti i dospělé. Může se pochlubit více než devadesáti nejmodernějšími atrakcemi pro děti a dospělé.
Čestlice, Středočeský kraj

Kostel sv. Prokopa v Čestlicích

V Čestlicích najdete farní kostel, zasvěcený svatému Prokopu. Z větší části byl postaven roku 1863-4. Původně zde stál malý kostelík o kterém je zmínka již ze 14. století. Pověst vypráví, že zde svatý Prokop chodívaje od Sázavy do Prahy sloužil svatou mši.
Čestlice, Středočeský kraj

Ubytování a restaurace v okolí

Hotel Tulipán

Tříhvězdičkový hotel Tulipán najdete v obci Průhonice při dálnici D1, 10 km od centra Prahy a jen několik minut chůze od krásného Průhonického parku a největšího aquaparku ve střední Evropě – Aquapalace Praha.
Průhonice, Středočeský kraj

Sokolovna Průhonice

Toto zařízení nabízí nejen péči o tělo, ale také o vaše chuťové pohárky, a to v restauraci, která se sokolovnou, moderním sportovním zařízením, sdílí místo i název. Designovou restauraci s příjemnou zahrádkou a venkovním dětským hřištěm najdou hosté v Průhonicích u Prahy.
Průhonice, Středočeský kraj

Parkhotel Průhonice u Prahy

Průhonice a Praha nabízejí mnoho pozoruhodností i kulturního vyžití v okolí Prahy. Útulná restaurace s výbornou kuchyní, krbem a letní zahrádkou v blízkosti nádherného Průhonického parku.
Průhonice, Středočeský kraj

Restaurace Tarouca Průhonice

Restaurace Tarouca v Parkhotelu Průhonice dokazuje, že i hotelová restaurace může mít vysoce kvalitní kuchyni. Nachází se těsně u Prahy, v oblíbené oblasti Průhonice – Čestlice. Česká kuchyně v Průhonicích a Čestlicích – blízko aquaparku Aquapalace.
Průhonice, Středočeský kraj

Boutique hotel a restaurace Paloma v Průhonicích

Na podzim roku 2017 se v Průhonicích otevřela luxusní restaurace, boutique hotel a cukrárna Paloma.
Průhonice, Středočeský kraj

Caffé Castello Průhonice – kavárna v průhonickém zámku

Kavárna na zámku v Průhonicích nabízí prémiovou italskou kávu, domácí limonády, dezerty, ale také polévky a obědy. Přijďte si k nám zpříjemnit návštěvu Průhonického zámku a parku
Průhonice, Středočeský kraj

Restaurace Pod Zámkem v Průhonicích

Ať už hledáte místo na romantickou večeři, rodinný oběd nebo pracovní setkání, prostředí a kuchyně naší restaurace vás osloví svojí jedinečnou atmosférou zámeckého stylu, který se snoubí s nadčasovou elegancí.
Průhonice, Středočeský kraj

Restaurace Hliněná bašta v Průhonicích

Vychutnejte si jídlo a dobré víno v první stavbě z nepálené hlíny v Čechách.
Průhonice, Středočeský kraj