Úvod > Co chcete dělat? > Letní sporty > Půjčovna lodí Na Rejdě ve Spytihněvi – hausbotem po Baťově kanále
Letní sporty

Půjčovna lodí Na Rejdě ve Spytihněvi – hausbotem po Baťově kanále

Voda, rybaření, víno a památky... Kromě hausbótů vám Na Rejdě nabízí bezpečné stabilní laminátové lodě s přívěsným motorem a kapacitou max. 5 dospělých osob. Lodě můžete řídit po krátkém zaškolení, pokud je vám nad 15 let. Žádný průkaz k vedení těchto lodí tedy nepotřebujete.

Vám, kteří toužíte po prožítí rybářské dovolené netradičním způsobem, nabízíme kontakt s vodou a neomezený výběr rybářských míst. Přijďte se projet na lodi – hausbótu po Baťově kanále. Navíc se můžete ještě cestou podívat do vinných sklípků a prohlédnout si kulturní památky.

Jednou z velmi oblíbených možností plavby je tzv. "Okruh". V první části probíhá plavba po proudu řeky Moravy do Uherského Hradiště. Z něj se zpět do Spytihněvi vrátíte po plavebním kanále se čtyřmi plavebními komorami. Výlet lze plánovat jen jako půldenní nebo celodenní. Pro potřebu technické přípravy nutno objednat předem. Možno realizovat pouze při dostatečném množství vody v řece Moravě. Z tohoto důvodu je nejvýhodnější pro tuto plavbu objednávat kanoe. Nejste pak ničím limitováni.

Provozovatel

Půjčovna lodí Na Rejdě

352 U Jezu
763 64 Spytihněv
Tel.:
+420 603 802 691
Email:
hampala@pujcovnal...
WWW:
www.pujcovnalodi.cz
GPS:
49,135480 17,494612
 
Region:
Zlínský kraj
Oblast:
Slovácko
Tipy na výlet:
Spytihněv a okolí
 

Časová náročnost

5,0 hodin

 
 

Aktuality

24 hodin kopané

Cílem akce je hrát nepřetržitě 24 hodin fotbalový zápas s možností střídání hráčů v průběhu hry. K dispozici je menší travnaté hřiště s tribunami a zábranami. Výkop v pátek v 16 h zajišťují zpravidla nejmladší sportovci. Ti jsou v průběhu fotbalového maratonu vystřídání dalšími hráči.
Spytihněv, Zlínský kraj

Kluziště Napajedla

Užijte si bruslení na opravdovém ledu! Ať už přijdete s rodinou, přáteli nebo vezmete třeba sousedy, čeká vás spousta ledové zábavy!
Napajedla, Zlínský kraj

Víkend památkových domků – Muzeum v přírodě Topolná

I v letošním roce se zapojujeme do regionální akce Víkend památkových domků. V letošním roce proběhne už desátý ročník.
Topolná, Zlínský kraj

Víkend památkových domků – Muzeum v přírodě Topolná

I v letošním roce se zapojujeme do regionální akce Víkend památkových domků. V letošním roce proběhne už desátý ročník.
Topolná, Zlínský kraj

Sport s Dětským dnem Kněžpole

V rámci Dětského dne se uskuteční sportovní den s TJ Sokol Kněžpole. Děti, mládež, dospělí i senioři si budou moci zahrát fotbal, proběhne soutěž ve střílení gólů, fotbalových dovednostech a pro nejmenší budou připraveny i jiné sportovní disciplíny.
Kněžpole, Zlínský kraj

Koncert Spiritual kvartet

Spirituál kvartet je skupina přímo navazující na legendární československou folkovou kapelu Spirituál kvintet.
Napajedla, Zlínský kraj

Divadelní festival ochotnických souborů Napajedla

Festival je nejstarší pravidelnou kulturní akcí v Napajedlích a baví stovky místních návštěvníků i fandů divadla z okolí již od roku 1958. Letos se uskuteční již 64. ročník. Zapište si do diáře: 9. 4. – 13. 4. 2024
Napajedla, Zlínský kraj

Brnkání

Jan Ambrůz, významný představitel současného nefigurativního sochařství a dlouholetý vedoucí ateliéru Sochařství 2 na Fakultě výtvarných umění při VUT v Brně.
Napajedla, Zlínský kraj

Rejda Spytihněv na Baťově kanále

Přístav Spytihněv naleznete na břehu řeky Moravy nad plavební komorou Spytihněv, na okraji stejnojmenné obce. Pohodlné nastupování a vystupování z různých typů plavidel umožňují tři různé výšky přístavní hrany betonového mola.
Spytihněv, Zlínský kraj

Muzeum myslivců a pytláků Na Mýtince v Babicích

Náhled do života myslivců, škody, které jim působili pytláci, i někdejší vybavení příbytků lidí na vesnici, včetně historických strojů k obdělávání půdy a ke sklizni plodin – to vše najdete v Muzeu myslivců a pytláků Na Mýtince v Babicích.
Babice, Zlínský kraj

Army muzeum v Babicích

Milovníkům historie představí vojenskou výstroj, výzbroj a techniku od poloviny 18. století až po současnost. Všechny originální válečné zbraně jsou odborně znehodnocené, tedy nefunkční.
Babice, Zlínský kraj

Půjčovna lodí Jacht Morava na Baťově kanále v Babicích

Vezměte svou rodinu na netradiční zážitek a zažijte pravou dobrodružnou výpravu. Čeká na vás 60 km vodní cesty lemované cyklostezkami včetně spousty zajímavých míst, památek či romantických zákoutí. K řízení lodě nepotřebujete žádný průkaz!
Babice, Zlínský kraj

Ramena řeky Moravy u obce Babice

V blízkosti obce Babice naleznete na pravém břehu řeky Moravy ramena nazvané Babice I., II. a Uhliska. Vznikla ve 30. letech minulého století oddělením meandrů řeky při regulaci jejího koryta. Slouží k rybolovu a rekreaci.
Babice, Zlínský kraj

Přírodní památka Trnovec u Uherského Hradiště

Přírodní rezervaci Trnovec mezi Napajedly a Uherským Hradištěm tvoří lužní les a starý ovocný sad ležící asi 1 km severozápadně od obce Kněžpole. Jedná se o příklad tzv. tvrdého luhu s pestrou skladbou dřevin poskytující optimální podmínky pro výskyt ohrožených druhů rostlin a živočichů.
Babice, Zlínský kraj

Přístaviště Napajedla-Pahrbek

Přístaviště se nachází na vodní cestě Baťův kanál u rekreačního areálu Pahrbek. Místo slouží k pohodlnému vyvázání různých typů plavidel či k nástupu a výstupu na pravidelné výletní plavby, které vyplouvají v průběhu plavební sezóny.
Napajedla, Zlínský kraj

Bývalý hřebčín Napajedla – nejstarší chov anglického plnokrevníka na našem území

Zakladatelem nejstaršího chovu anglického plnokrevníka na našem území byl v roce 1886 příslušník vlivné vídeňské rodiny s řeckými kořeny Aristides Baltazzi. Hřebčín dosáhl velkých úspěchů a dlouhá léta byl nejúspěšnějším chovatelem těchto koní v České republice. Chov bohužel skončil v roce 2023.
Napajedla, Zlínský kraj

Ubytování a restaurace v okolí

Pražírna kávy Coffeespot

Rádi vám osobně poradíme s výběrem nebo připravíme espresso, cappuccino či jiný nápoj z naší nabídky. Najdete nás v malebném kraji Moravského Slovácka v obci Huštěnovice nedaleko Uherského Hradiště a Zlína.
Huštěnovice, Zlínský kraj

Ubytování na Zámku Napajedla – ubytování plné barev, vůní a energie

Na zámku v Napajedlích můžete kromě klasických zámeckých prohlídek využít také zámeckého ubytování. Zámecké pokoje jsou zařízeny v shabby chic stylu, který kombinuje nové se starým, dává starým předmětům novou funkci a zároveň uplatňuje jemné a romantické linie.
Napajedla, Zlínský kraj

Rekreační areál Pahrbek Napajedla

Rekreační areál Pahrbek Napajedla se rozkládá v klidném prostředí na břehu slepého ramene řeky Moravy v blízkosti Baťova kanálu. Nabízí ubytování v nových bungalovech s vlastním sociálním zařízením, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a samostatnou ložnicí.
Napajedla, Zlínský kraj

Restaurace Baltaci Napajedla

Na malebném náměstí města Napajedla je situována nejstarší provozovna Baltaci – Restauce Baltaci Napajedla s více jak dvacetiletou tradicí.
Napajedla, Zlínský kraj

Hotel Baltaci Starý zámek – ubytování v centru Napajedel

V malebném městě Napajedla, necelých 15 km od města Zlína, se nachází historický Hotel Baltaci Starý Zámek Napajedla jsou skvělým místem pro strávení aktivní dovolené rodin s dětmi. Blízkost Baťova kanálu nabízí širokou škálu outdoorových aktivit. Vyhledávaná je hlavně kvůli nenáročným cyklotrasám.
Napajedla, Zlínský kraj

Pivovar Chmelnice

Napajedelský pivovar vznikl ve 2. polovině 19. století a výroba byla ukončena v roce 1911. Po více než 100 letech se v Napajedlích opět začalo vařit pivo.
Napajedla, Zlínský kraj

Ekofarma Jarošov

Na farmě hospodaří ekologickým způsobem. Nepoužívají žádné chemické prostředky, pouze přírodní produkty.
Uherské Hradiště, Zlínský kraj

Jarošovský pivovar – bílá pěna, láhev orosená

Výroba piva pod taktovkou společnosti Jarošovský pivovar a.s. se do Jarošova u Uherského Hradiště vrátila v roce 2015. Pivo pivovar vyrábí prostřednictvím moderní nerezové technologie za použití typických klasických výrobních postupů českého piva, které má doma i ve světě velkou oblibu.
Uherské Hradiště, Zlínský kraj