Úvod > Aktivity & akce > Aktivity > Kurzy v Akademii vaření na Praze 8

Kurzy v Akademii vaření na Praze 8

Zážitky
Akademie vyjímečného vaření v pražském Karlíně pravidelně pořádá kurzy vaření - zejména sushi, stolování, etiky hostitele, seznamovací kurzy vaření a další zajímavé gurmánské zážitky. Pokud máte rádi japonskou kuchyni, můžete si objednat přípravu sushi u vás doma.

Dopřejte si vyjímečné kurzy vaření pro zábavu, zdokonalení se v kuchařském umění či seznámení. Objevíte tajemství japonské kuchyně, stolování v různých kulturách nebo jak být dobrá hostitelka.

Kurzy Sushi: naučíte se vše o tradičním japonském jídle sushi, lektor vám doporučí suroviny a prodejny s japonskými potravinami. S pomocí kurzu v sobě objevíte opravdového profesionála a gurmána s fantazií. Kurzy sushi jsou pořádány v exkluzivní kuchařské galerii Miele v ulici Ke Štvanici. Kurzy sushi probíhají ve třech variantách, z nichž každá trvá 3-4 hodiny. Školu sushi si můžete objednat i k vám domů.

Sushi u vás doma: máte rádi sushi? Objednejte si to nejkvalitnější sushi v Praze, které vám z Akademie vaření doručí na danou adresu. Chcete vidět jak se sushi připravuje nebo pohostit a pobavit vaši společnost u vás doma, ve firmě velmi originálně? Kuchaři z Akademie vaření jsou vám k dispozici! Sushi je připravováno z nejkvalitnějších surovin dle tradičního japonského postupu. Pro vás, kteří sushi neznají a chtějí se o tomto gurmánském zážitku něco dovědět a ochutnat tradiční japonské jídlo jsou kuchaři připraveni doporučit jednotlivé druhy sushi, seznámit vás s pravidly stolování a krátce vysvětlit jak se sushi konzumuje.

Odborný vzdělávací seminář je určen jak profesionálním pracovníkům v gastronomii, jak jednotlivcům, tak firmám, které mají zájem vzdělávat svoje zaměstnance a tím zajistit jejich odbornou profesionální úroveň. Pod vedením zkušeného lektora se prakticky seznámíte s novými trendy ve stravování. Naučíte se vařit dle nových výrobních postupů, používání originálních surovin, vytvářet jednotlivé receptní lístky, normování, technologické postupy dle platné legislativy, použití správných technologií, organizaci výrobních postupů, sestavení jednotlivých menu, filozofii zdravého životního stylu a jeho využití v hromadném stravování. Seminář je zakončen praktickou a písemnou zkouškou, předáním písemného vysvědčení, data v elektronické podobě ( receptní lístky, fotografické manuály, jednoduché normování, příslušnou legislativu hygieny).

Celý popis
Naposledy změněno: 21. 2. 2018

Ubytování a restaurace v okolí