Úvod > Aktivity & akce > Aktivity > Kurz vaření v Alcronu pod vedením michelinského kuchaře

Kurz vaření v Alcronu pod vedením michelinského kuchaře

Gurmánská turistika
Chcete nahlédnout do zákulisí a naučit se připravovat delikátní jídla? Pak jsou pro Vás naše kurzy vaření to pravé.
Naučte se pod vedením michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse připravovat lákavé předkrmy, jedinečná jídla z ryb a mořských plodů a v neposlední řadě lahodné dezerty.

Kurzy začínají uvítacím přípitkem před restaurací La Rotonde, poté následuje ukázka a praktický kurz vaření. Během celé hodiny je Vám k dispozici sekt či víno a nealkoholické nápoje.

Lekce vaření probíhají v salonku hotelu Radisson Blu Alcron a nasledna vecere pak v restauraci La Rotonde. Elegantní restaurace ve stylu Art Deco a držitel několika ocenění, La Rotonde, nabízí vynikající výběr pokrmů z mezinárodní i místní tradiční kuchyně.

Roman Paulus, šéfkuchař hotelu Radisson Blu Alcron, pod jehož vedením získala restaurace Alcron Michelinskou hvězdu a držitel titulu Kuchař roku 2009–2010, přišel do Alcronu z pražského hotelu Hilton, kde působil na pozici Sous Chef restaurace Czech House Grill & Rotisserie.  Tak jako jeho předchůdce Jiří Štift, má i Roman Paulus zajímavé zahraniční zkušenosti.

V předešlých letech prošel několika významnými profesními školeními, jmenujme například The Emirates Academy of Hospitality Management, která je odnoží nejznámější hotelové školy světa Ecole Hoteliere de Lausanne. Rovněž byl na stáži v restauracích oceněných michelinskou hvězdou (La Pergola v Římě či Maison du Boeuf v Bruselu). V roce 2004 se stal Mladým manažerem roku vyhlašovaným Národní federací hotelů a restaurací ČR. Hovoří plynně anglicky a německy.
Celý popis
Naposledy změněno: 14. 12. 2017

Ubytování a restaurace v okolí