Úvod > Aktivity & akce > Akce > Gurmánská benefice Polívková smršť

Gurmánská benefice Polívková smršť

Kdy 8. únor 2016 10:00 - 12. únor 2016 19:00 Gastronomické akce
Kde se něco děje s dobrým jídlem, tam tradičně najdete Polívkovou smršť, která spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou a kombinuje polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putuje společnosti ERGO Aktiv, která poskytuje rehabilitaci lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.
• Pondělí 8. 2. šéfkuchař Patrik Šándor, Umami Sushi (thajská Tom Yum)
• Úterý 9. 2. zástupce šéfkuchaře Zbyněk Ženíšek, TOP hotel Praha (zelňačka)
• Středa 10. 2. šéfkuchař Miloš Rozkošný, Hotel Panorama (bramboračka)
• Čtvrtek 11. 2. šéfkuchař Roman Paulus, Radisson Blu Alcron (topinamburový krém)
• Pátek 12. 2. šéfkuchař Jan Wiesner, Hotel Marriott (mrkvová s koriandrem)

Na správnou nutriční hodnotu a složení jednotlivých polévek bude dohlížet dietoložka Kateřina Cajthamlová, tváří Smrště se staly Linda Rybová a Kateřina Winterová.

Vracíme chuť k životu a zveme vás na polévku!  Odhoďte stres, usmějte se a přijďte se sami přesvědčit, jak chutná výborná polévka od předních českých kuchařů, která zároveň pomáhá.
 
Celý popis
Naposledy změněno: 1. 2. 2016
1.1.
31.12.
Floristické workshopy pro děti

Floristické workshopy pro děti

Praha 5, Praha
1.8.
31.8.
Roxy yoga na Náplavce

Roxy yoga na Náplavce

Praha 2, Praha

Ubytování a restaurace v okolí