Úvod > Aktivity & akce > Akce > Gurmánská benefice Polívková smršť

Gurmánská benefice Polívková smršť

Kdy 8. únor 2016 10:00 - 12. únor 2016 19:00 Gastronomické akce
Kde se něco děje s dobrým jídlem, tam tradičně najdete Polívkovou smršť, která spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou a kombinuje polévky s návratem chuti do života. Výtěžek sbírky totiž putuje společnosti ERGO Aktiv, která poskytuje rehabilitaci lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy.
• Pondělí 8. 2. šéfkuchař Patrik Šándor, Umami Sushi (thajská Tom Yum)
• Úterý 9. 2. zástupce šéfkuchaře Zbyněk Ženíšek, TOP hotel Praha (zelňačka)
• Středa 10. 2. šéfkuchař Miloš Rozkošný, Hotel Panorama (bramboračka)
• Čtvrtek 11. 2. šéfkuchař Roman Paulus, Radisson Blu Alcron (topinamburový krém)
• Pátek 12. 2. šéfkuchař Jan Wiesner, Hotel Marriott (mrkvová s koriandrem)

Na správnou nutriční hodnotu a složení jednotlivých polévek bude dohlížet dietoložka Kateřina Cajthamlová, tváří Smrště se staly Linda Rybová a Kateřina Winterová.

Vracíme chuť k životu a zveme vás na polévku!  Odhoďte stres, usmějte se a přijďte se sami přesvědčit, jak chutná výborná polévka od předních českých kuchařů, která zároveň pomáhá.
 
Celý popis
Naposledy změněno: 1. 2. 2016
20.1.
20.2.
Výstava Obři oceánů v Praze

Výstava Obři oceánů v Praze

Praha 5, Praha
3.12.
31.3.
Kayak Beach Bar

Kayak Beach Bar

Praha 2, Praha
10.9.
29.4.
Bruslení na zimním stadionu Nikolajka

Bruslení na zimním stadionu Nikolajka

Praha 5, Praha

Ubytování a restaurace v okolí