Úvod > Aktivity & akce > Akce > Francouzská kuchyně a vína jako součást kultury a stolování

Francouzská kuchyně a vína jako součást kultury a stolování

Kdy 12. říjen 2015 - 12. říjen 2016 Gastronomické akce
Semináře na téma francouzská kuchyně a vína jako součást kultury a stolování. Jediná kuchyně na světovém seznamu Unesco.
Pondělí 12. října:
Vína a nejlepší perly kuchařů regionů Champagne a Alsace, historie High cuisine a michelinských hvězdiček, slané koláče, sýry.

Další termíny seminářů:
Pondělí 9. listopadu: vína a kuchyně Bourgogne – Côte de Nuits, Côte de Beaune; nejlepší coq au vin v Praze.
Pondělí 7. prosince: Beaujolais a cru Beaujolais, jehněčí na víně, sýry.
Pondělí 18. ledna: Francouzská gastronomie a šéfkuchař Auguste Escoffier & jeho
slavné omáčky, odrůdy Merlot a Chardonnay, sýry.

Cena 950. - Kč / seminář; 3 chody, 3 - 5 vín.
Celý popis
Naposledy změněno: 8. 10. 2015
24.6.
4.9.
Dana Kyndrová: S nimi a bez nich...

Dana Kyndrová: S nimi a bez nich...

Praha 1, Praha
22.6.
4.9.
Rishabh Kaul: Mokrý ráj

Rishabh Kaul: Mokrý ráj

Praha 1, Praha
9.7.
11.9.
David Bartoň - Krajiny

David Bartoň - Krajiny

Praha 2, Praha

Ubytování a restaurace v okolí