Úvod > Aktivity & akce > Akce > Francouzská kuchyně a vína jako součást kultury a stolování

Francouzská kuchyně a vína jako součást kultury a stolování

Kdy 12. říjen 2015 - 12. říjen 2016 Gastronomické akce
Semináře na téma francouzská kuchyně a vína jako součást kultury a stolování. Jediná kuchyně na světovém seznamu Unesco.
Pondělí 12. října:
Vína a nejlepší perly kuchařů regionů Champagne a Alsace, historie High cuisine a michelinských hvězdiček, slané koláče, sýry.

Další termíny seminářů:
Pondělí 9. listopadu: vína a kuchyně Bourgogne – Côte de Nuits, Côte de Beaune; nejlepší coq au vin v Praze.
Pondělí 7. prosince: Beaujolais a cru Beaujolais, jehněčí na víně, sýry.
Pondělí 18. ledna: Francouzská gastronomie a šéfkuchař Auguste Escoffier & jeho
slavné omáčky, odrůdy Merlot a Chardonnay, sýry.

Cena 950. - Kč / seminář; 3 chody, 3 - 5 vín.
Celý popis
Naposledy změněno: 8. 10. 2015
13.4.
17.6.
Jmenuji se Robert Vano

Jmenuji se Robert Vano

Praha 1, Praha
2.3.
3.3.
Noc reklamožroutů 2018 v Praze

Noc reklamožroutů 2018 v Praze

Praha 1, Praha
20.4.
13.5.
Hranice

Hranice

Praha 2, Praha
4.7.
31.12.
The Chamber - Tajemství císaře

The Chamber - Tajemství císaře

Praha 2, Praha

Ubytování a restaurace v okolí