Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si
aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte
aktuální akce v regionu Zlínský kraj nebo navštivte
Gastronomické akce v celé ČR.
Dopřejte si speciální menu o sedmi chodech od týmu, který je držitelem ocenění Nejlepší luxusní restaurace 2015 portálu Tripadvisor, pravidelně obsazuje první příčky prestižních soutěží a řadí se ke špičce v ČR. Šéfkuchař Terasy U Zlaté studně Pavel Sapík jako host Spa hotelu Lanterna!
Degustační menu podávané se selekcí tradičních moravských vín: - Mousse z kozího sýra "Buche Affinne" se zeleným chřestem, sušenými cherry tomaty a houbovým pestem
- Grilovaná mušle Sv. Jakuba na risottu "Carnaroli" z červené řepy podávané s čerstvě strouhanými lanýži, sýrem Grana Padano a chipsem z červené řepy přelité lanýžovým glazé
- Paté z kachních jater "Foie Gras" v perníkovém mantlu na domácí briošce podávané s uzenými kachními prsy a pečenými pomeranči
- Dýňový velouté s křupavou oplatkou
- Na másle pečený mořský vlk podávaný na houbovém ragú a kapustě, s bramborami "La Ratte", přelitý máslovým glazé
- Pečený daňčí hřbet podávaný s karamelizovanými broskvemi, lesními plody a hlívou ústřičnou, přelité omáčkou Grand Veneur
- Studený čokoládový fondant s malinovou pěnou, domácí čokoládovou zmrzlinou a malinovou makronkou
- Variace domácích pralinek a "petit fours"
Ladění na
Karlovský gastrofestival s Terasou U Zlaté studně s možností ubytování.