Úvod > Aktivity & akce > Akce > Chef Time Fest 2016 aneb do Prahy přichází Mistři kuchyně

Chef Time Fest 2016 aneb do Prahy přichází Mistři kuchyně

Kdy 7. leden 2016 - 28. leden 2016 Gastronomické akce
Návštěvníci budou moci osobně poznat nejlepší kuchaře z předních pražských restaurací. Budou je moci sledovat při práci, sdílet s nimi své kulinářské dojmy a především ochutnat jejich speciality.

Nejvyšší koncentrace předních pražských šéfkuchařů na jednom prostoru a unikátní koncept špičkových degustací, to je již třetí Chef Time Fest. Tradiční festival nabídne jedinečné kulinářské zážitky od 7. do 28. ledna 2016. Své umění tu předvede na 20 nejlepších kuchařů, mimo jiné takové hvězdy, jako jsou Jan Punčochář, Miroslav Kalina, Marek Raditsch, Jaroslav Žídek nebo šéfkuchař pořádající restaurace AvantGarde Jan Kvasnička.
 
Festival přiblíží přední českou gastronomii nejen skrze jedinečné menu, ale také prostřednictvím školy vaření a dalších tematických akcí. Během festivalu hosté mohou osobně poznat ty nejlepší pražské kuchaře, budou je sledovat při práci, sdílet s nimi své kulinářské dojmy a především ochutnávat jejich speciality.

Letošní zimní festival čítá celkem osm druhů akcí, které se budou odehrávat zejména v pořádající restauraci AvantGarde. Workshopy Michelin Star Menu nebo Master Chef Menu se uskuteční pod vedením porotců stejnojmenné soutěže Marka Fichtnera, Miroslava Kaliny a Marka Raditsche.
 
Zimní festival Chef Time Fest startuje 7. ledna 2016 akcí Chef´s Table, vstupenky jsou k dispozici od 16. listopadu 2015.
 

Podrobnosti - od školy vaření po souboj profesionálů

 
Ve třech týdnech festivalu si přijdou na své jak milovníci špičkové kuchyně-konzumenti, tak i všichni, kdo se zajímají o profesionální přípravu originálních pokrmů a chtějí vylepšit své kuchařské umění, učit se od těch nejlepších nebo se inspirovat. Už 12. ledna 2016 proběhne první škola vaření, na kterou navážou tematické workshopy a nakonec tolik oblíbené kuchařské duely. V nich své umění předvede například jeden z nejpopulárnějších slovenských šéfkuchařů, Čech Jaroslav Žídek.
 
Při přípravě každého festivalu si dáváme maximálně záležet na tom, aby se návštěvníci během akcí sami mohli zapojit – nejen ochutnáním hotového menu, ale hlavně interakcí se samotnými kuchaři. Buď ve formě příjemných diskuzí u jednoho stolu, akčně přímo při workshopech nebo na škole vaření, kde se letos budou mimo jiné připravovat mušle všeho druhu tzn. od slávek k ústřicím.

Celý popis
Naposledy změněno: 2. 1. 2016

Ubytování a restaurace v okolí