Škola vaření Chefparade v Praze

V prostorách pražské Holešovické tržnice najdete od listopadu 2010 novou školu vaření, která je vybavená nejnovějšími profesionálními spotřebiči. Koncept tohoto studia posouvá vaření na vyšší úroveň a nabízí dokonalé spojení moderní gastronomie a funkčního designu.

Škola vaření Chefparade byla založena v září roku 2007, a od té doby každý měsíc pravidelně stoupá počet zájemců o nabízené kulinářské služby. Tajemstvím úspěchu je používání výhradně nejkvalitnějších a čerstvých surovin, odborné znalosti a komunikativnost šéfkuchařů a samozřejmě v přátelské a uvolněné atmosféře.

Každý měsíc se zde otevírá na dvacet kurzů, ve kterých můžete i vy objevjit tajemná zákoutí nejlepších národních kuchyní (Francie, Itálie, Mexiko…), nechybí ale ani kurzy, zaměřené na zpracování některých druhů masa (hovězí, jehněčí, sushi…), ani sezonní záležitosti (chřest, zvěřina…). Kurzy jsou určeny pro každého, kdo rád objevuje nové kombinace chutí, rád poznává nové ingredience i postupy při přípravě známých i méně známých pokrmů, a to v kolektivu lidí, kteří sdílejí stejné nadšení pro kulinářské umění.

Vedle skupinových kurzů je ve studiu možné dopřát si také luxus individuálního kurzu vaření, navštívit jeden ze seznamovacích večerů s vařením, nebo zde uspořádat netradiční narozeninovou oslavu.

Celý popis
Naposledy změněno: 27. 1. 2011