Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si
aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte
aktuální akce v regionu Praha nebo navštivte
Gastronomické akce v celé ČR.
Již pošesté bude ve dnech 26. února až 2. března 2018 patřit pěší zóna na Andělu předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci!
Polívková smršť je
benefiční akcí neziskové společnosti ERGO Aktiv – centra neurorehabilitace pro osoby se získaným poškozením mozku. Koupí polévky si nejen pochutnáte a uděláte něco pro sebe a své zdraví, ale i
přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách, kteří si rehabilitaci v centru ERGO Aktiv nemohou spolufinancovat sami.
Polévkové menu
Pondělí 26. února Restaurace Mlýnec – Bramborová polévka od Dušana Galbavého
Etnosvět vegetariánská a veganská restaurace – Houbový krém od Ondřeje Panoše
Úterý 27. února Radisson Blu Alcron – Celerový krém s portským vínem a lanýžovým olejem od Romana Pauluse
Sezio restaurant – Tomatová polévka z pečených rajčat s bazalkou od Martina Císaře
Středa 28. února Restaurant Amaryla – Polévka z červené čočky s rajčaty a kokosovým mlékem od Maxe Semenchukova
Restaurace Umami Sushi – Tom yum s kuřecím masem, kokosovým mlékem a skleněnými nudlemi od Patrika Šándora
Čtvrtek 1. března Marriott Hotel Prague – Francouzská cibulová polévka od Jana Wiesnera
Restaurace Lokalblok – Batátová polévka s mrkví a kokosovým mlékem
Sezio restaurant – Česnečka
Pátek 2. března Panorama hotel Prague – Květákový krém od Honzy Hatschbacha
Bistro Jan Paukert – Chodská kroupová polévka s houbami a bramborem od Romana Příhonského
Prodej polévek probíhá každý den sbírky mezi 10:00 a 18:00 nebo do vyprodání.