Oblíbený blackburger má na počátku roku v nabídce restaurace Ginger & Fred silnou konkurenci. Každý víkend v období od 16. ledna do 13. února si tutotiž hosté mohouvybírat hned ze sedmi různých druhů burgerů, a to včetně jedné sladké variace
Restaurace Ginger & Fred, jež je situována v 7. patře Tančícího domu, má již v podstatě od svého otevřenív nabídce efektivní, ale také
velmi chutný blackburger, jenž se podává v černé pšeničnébulce spolu s černým sýrem Abondance a cibulovou marmeládou. Mezi hosty je velmi oblíbený, a tak se šéfkuchař Rudolf Doležal rozhodl na období od poloviny ledna do poloviny února
nabídku burgerů rozšířit o šest dalších.
Speciální víkendové menu kromě hovězího burgeru zahrnuje také burger jehněčí, kachní, zvěřinový, rybí a vepřový, každý podávaný v chuťově i barevně odlišené bulce a s typově odpovídající oblohou. Ke každému z nichhosté dostanou ještě domácí bramborové hranolky smažené v arašídovém oleji a samozřejmě také tatarskou omáčku. Přiobjednat si k nim mohou také foiegras. Hamburger si ovšem hosté restaurace Ginger & Fred mohou dát také jako dezert – je čokoládový, podává se v makronce a jako přílohu k němu dostanou jablečné hranolky a místo tatarky malinové pyré…
Víkendová Burgermánie se poprvé rozpoutá 16. ledna a poslední příležitost ochutnat něco ze speciálního burgerového menu bude možné
13. února. Nabídka platí pouze o víkendech, vždy
od pátečního do nedělního večera.
SPECIÁLNÍ BURGEROVÉ MENU Black burger z hovězího žebra marinovaného v Coca-Cole s černým sýrem Abondance, cibulovou marmeládou podávaný v černé pšeničné bulce
Jehněčí burger s paprikovou piperádou, okurkovou remuládou,oreganovou majonézou podávaný v pšeničné bulce Kachní burger s houbovým salátem a chilli majonézou podávaný v pohankové bulce
Zvěřinový burger z jeleního masa s bokem z divočáka karamelizovaným javorovým sirupem, sýrem Beaufort a petrželovou majonézou, podávaný v bulce z červené řepy
Rybí burger z tresky a sardinek v křupavém těstě s bazalkovou majonézou, rukolou a napůl sušenými rajčaty podávanýv rajčatové bulce
Vepřový burger marinovaný v mléce s domácím jelítkem, křenovou majonézou a pečenou červenou cibulí podávanýv karotkové bulce
Čokoládový burger v makronce s malinovým pyré a jablečnými hranolky